8 Ekim 2010 Cuma

Çocuklar Duymasın Dizisi 7.Bölüm İzle

ekranlardan.blogspot.com

Çocuklar Duymasın Dizisi 7.Bölüm Özeti
Çocuklar Duymasın’ın bu bölümünde bir ilk yaşanıyor. İzleyiciler ilk kez Haluk ile Meltem’i araba kullanırken görecekler. Ekranların sevilen çifti, şirketin kokteyline araba ile giderler. Haluk’un alkol alması nedeniyle, dönüşte arabayı Meltem kullanmak zorunda kalınca, birbirinden komik sahneler peş peşe gelir. Finalde ise Haluk’u kötü bir sürpriz beklemektedir.
Şirketin kokteylinde yaşananlar ise şaşırtıcı olaylara neden olur. Kokteylde Fısfıs İsmail ile Patroniçe Canan Hanım, alkolün etkisiyle, salsa dansı yapacak kadar yakınlaşmıştır. Ancak Canan Hanım hiçbirşey hatırlamamaktadır. Gecenin devamında olanlarla ilgili Fısfıs gayet memnun görünürken, Canan Hanım’ın içini bir şüphe kemirmektedir. Konuyla ilgili dedikodular, şirkette günün konusu haline gelir.
Havuç’un karşılıksız aşkı devam etmektedir. Arkadaşlarının baskısıyla Havuç, Damla’ya aşkını ilan etmenin eşiğine gelir. Kısacası, Havuç cephesinde, romantik olduğu kadar, güldüren sahneler, seyirciyi bekliyor.
Çaycı Hüseyin, eşi Emine’den boşanmaya karar verir. Boşanma gerekçesi duyanları şaşırtır. Ancak Çaycı Hüseyin boşanma konusunda ciddi ve kararlıdır.

Çocuklar Duymasın’da bu hafta izleyenleri bir sürpriz bekliyor. Dizinin yapımcısı ve Senaristi Birol Güven Çocuklar Duymasın’ın 7. bölümde karşımıza konuk oyuncu olarak çıkıyor. Ömür Gedik ile birlikte Cengiz Semercioğlu’na karşı girdikleri “reyting” iddiasında kazandığı yemeği dizinin içerisinde ısmarlatıyor.

Çocuklar Duymasın Dizisi 7.Bölüm Ful HD İzle

0 yorum:

Yorum Gönder