5 Temmuz 2010 Pazartesi

Yer Gök Aşk Dizisi

Yer Gök Aşk Dizisi Konusu;

Çekimleri Kapadokya’da yapılan Yer Gök Aşk dizisi başrollerinde Murat Ünalmış ve 2004 Türkiye güzeli Birce Akalay oynayacak…

Dizinin diğer oyuncuları henüz tam olarak kesinleşmedi fakat dizide Hanımağa karakterini de Işıl Yücesoy’un oynayacağı açıklandı.

Avşar Film’in yapımcılığını üstlendiği Yer Gök Aşk Dizisi yeni sezonda FOX ekranlarında.

Yer Gök Aşk dizisi başrollerinden Birce Akalay’ın biyografisi;

Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde eğitim aldı. 2004 Türkiye Güzelik yarışmasında üçüncü olduktan sonra Avrupa Güzelik yarışması’da Türkiye’yi temsil ettive yarı finale çıktı.2004-2007 yılları arasında star tv ve tv8′de spor spikerliğinin yanı sıra Şampiyonlar Ligi Özel ve 8.Etap gibi programları da hazırlayıp sunmuştur.2007 yapımı olan Kader ve yine 2007 yapımı Senin Uğruna dizisinde başkarakterleri canlandırmıştır. Aynı zamanda 2008Asiisimli tv dizisine konuk oyuncu olarak bir süreliğine katılmıştır.Bunların yanı sıra oyuncu 2008′de vizyona giren Son Ders ve 2009 Ekim aynında vizyona girecek Nefes filmlerinde rol almıştır.2009 yılında TRT1 de ekrana gelen Alayına İsyan isimli dizinde de Sevtap rolü ile karşımıza çıkan Birce Akalay 2009′un Eylül ayında Sizi Seviyorum isimli sinema filminde Emre Altuğ ile başrolleri paylaşmıştır. Şu anda ise atv’nin yeni sezon dizilerinden Kış Masalı nda Zişan rolüyle televizyonlardadır.

Yer Gök Aşk Dizisinin Oyuncuları
- Murat Ünalmış
- Birce Akalay
- Selen Soyder
- Kanbolat Görkem Arslan
- Işıl Yücesoy
- Ulvi Alacakaptan
- Erman Okay
- Levend Yılmaz
- Ayşegül Günay
- Selma Kutluğ
- İpek Erdem
- Kıvanç Kılınç
- Yılmaz Calayır
- Uğur Arslan
- Nihan Büyükağaç
- Firdevs Vüdül
- Pervin Ünalp
- Tuğra Kaftancıoğlu
- Nazım Yılmaz
- Rana Mamat
- Sacide Taşaner
- Duygu Balıkel
- Erhan Duran

ekranlardan.blogspot.com