8 Ekim 2010 Cuma

Umut Yolcuları Dizisi 1.Bölüm İzle

Umut Yolcuları Dizisi 1.Bölüm Özeti

Emniyet’in terörle mücadele şubesinde idealist bir Emniyet amiri olarak görev yapan Zahide (Zuhal OLCAY) çocuk şubeye müdür olarak tayin edilir. Zahide, yeni görev yerine giderken kardeşi gibi sevdiği mesai arkadaşı Komiser Nasuh’ uda (Haluk PİYES) yanına almak için Emniyet Müdürü Vural’ a (Ali İPİN) baskı yapar. Zahide göreve başlar başlamaz çocuk şubenin dağınık çehresi ile karşı karşıya kalır. Çocuk Yurdunda ise Mehmet Müdür (Yetkin DİKİNCİLER) çocukların deyimi ile Memo, çocukların yaşadıkları travmadan en az zararla çıkması ve hayatlarına devam edebilmeleri için uğraş vermektedir. Zahide’nin yeni ekibi; çocukların geleceği için gece gündüz çalışan Aslı ( Sedef AVCI ), ailesini kaybettikten sonra hayata karşı kayıtsız kalan Ünal ( Bülent ALKIŞ), ailesel problemlerine karşın görevine dört elle sarılan Selvi ( Şebnem ZORLU) ve ekibimizin çaylak polisi Alp ( Onur DİKMEN ) den oluşmaktadır. Zahide’nin gelişi ile çocuk şube tekrar canlanır. Zahide eski eşi Kemal’i ( Cem KURTOĞLU) karşısına alacak kadar görevine bağlıdır. Yanlışa itilen çocuklarımızı hayata kazandırmayı amaç edinen Kahramanlarımız sokakta babası tarafından zorla çalıştırılan Ali ve kardeşi Gülşah’ın hayatını tümüyle değiştirecek bir drama şahit olur.

Küçük hayatların, büyük hataları ve onların ikiye bölünmüş yaşamlarını izleyeceğimiz Umut Yolcuları’nda bildiğimiz gerçekler tekrar sorgulanacak.

Umut Yolcuları Dizisi 1.Bölüm Full HD İzle



ekranlardan.blogspot.com

Çocuklar Duymasın Dizisi 10.Bölüm İzle


Çocuklar Duymasın Dizisi 10.Bölüm Özeti
Duygu’ya gelen görücülere Haluk’un vereceği cevap bu bölümde belli oluyor. Meltem kültürel çatışma yaşadığı dünür adaylarından bir an önce kurtulmak istemektedir. Ancak Egeli görücüler ertesi gün yemeğe gelmeyi başarır. Yemekte alkolün dozu kaçınca ortalık iyice karışır. Meltem, Duygu’yu evlenmekten vazgeçirmeye çalışır. Ancak Berke’ye aşık olan Duygu, pes edecek gibi görünmemektedir. Olay anne-kız çatışmasının yanı sıra aşk ve mantık tartışmasına dönüşür. Duygu’ya görücü gelmesi, Şükrü’nün de gündemine evliliği sokar. Çaycı Hüseyin ve Şükrü evlenecek kadın arayışına girerler. Emine’den ‘helal süt emmiş’ bir kız bulmasını isterler. İşyerinde ise hiç beklenmedik bir gelişme olur. Patroniçe Canan Hanım Haluk’a ilgi duymaya başlar. Haluk’la yakınlaşmayı kafasına koyan Canan Hanım, birlikte iş gezisine çıkmayı planlar. Taşfırın Erkeği’nin bu beklenmedik durum karşısında göstereceği tepkiler merak konusudur.
Beton Orçun, eve köpek alınması için ortalığı velveleye verir. Başta Dominant Gönül, herkes Beton Orçun’u ikna etmeye çalışır. Ancak Beton Orçun’un gözüne girmek isteyen Zero Erkek Tuna, elinde bir köpekle eve gelince, birbirinden komik sahneler ortaya çıkar.

Çocuklar Duymasın Dizisi 10.Bölüm Full İzle



ekranlardan.blogspot.com

Çocuklar Duymasın Dizisi 9.Bölüm İzle

Çocuklar Duymasın Dizisi 9.Bölüm Özeti

Haluk’un üçüncü çocuk yapma isteği devam etmektedir. Meltem, çocuk yapmak için yaşlarının genç olmadığını ileri sürer. Bunun üzerine Haluk’ta genç görünme kaygısı başlar. Zero Erkek Tuna, Taş Fırın Erkeği Haluk’a küpe takmasını önerir. Bugüne kadar Taşfırın Erkeği olmakla övünen Haluk’un küpe takması küçük çaplı bir olaya dönüşür.
Duygu ile sevgilisi Berke aileleri tanıştırmaya karar verir. Berke’nin ailesi Ege’deki kasabalarından kalkıp gelir. Ege şivesi ile konuşan dünür adayları ile Meltem ve Haluk’un karşılaşması tam bir kültür şokuna dönüşür. Bu tanışmanın sonunda, herkesi bir sürpriz beklemektedir.
Her bölümde farklı bi iş arayan Çaycı Hüseyin ile Şükrü bu bölümde kahkaha attıracak bir iş fikri ile geliyor ekranlara. İki kafadar köpek oteli açmaya karar verir. Kahveci Yakup’un deposunu köpek oteli olarak kullanacaklardır. İşler iyi giderken, Kahveci Yakup’un Kangal Köpeği, otelde kalan sosyetik köpeklere musallat olunca ortalık karışır.
Bu sırada Dominant Gönül’ün Sevgilisi Tuna’nın küçük bir kızı olduğu ortaya çıkar. Gönül’ün oğlu Beton Orçun ile Tuna’nın kızının tanışması da seyirciyi gülümseten sahnelere yol açar. Öte yandan Beton Orçun 12 Dev Adam’dan etkilenerek, basketçi Ersan İlyasova maskesi takmaya başlar. Beton Orçun’un basketbol merakı, onu Murat Murathanoğlu ile tanışmaya kadar götürür.

Murat Murathanoğlu Konuk Oyuncu!
Çocuklar Duymasın’ının bu bölümünde bir misafir oyuncu yer alıyor. Ünlü Basket yorumcusu Murat Murathanoğlu bu bölümde kendisini oynayacak.

Çocuklar Duymasın Dizisi 9.Bölüm Full HD İzle



ekranlardan.blogspot.com

Çocuklar Duymasın Dizisi 8.Bölüm İzle

Çocuklar Duymasın Dizisi 8.Bölüm Özteti

Taşfırın Haluk’un üçüncü çocuk isteği devam etmektedir. Fakat Meltem, yeniden anne olmaya itiraz etmeyi sürdürür. Durumu öğrenen Tuna, Meltem’i hamile kalmaya ikna etmek için, Haluk’a sıra dışı bir yöntem önerir. Bu ikna yöntemi, Haluk’un başına birbirinden komik işler açacaktır. Öte yandan, Beton Orçun, yeni başladığı okulu sevmemiştir. Haluk, Orçun’u okula alıştırmak için, onunla beraber derslere girince, zor durumda kalır.
Havuç, ayrı eve çıkma isteğini tekrar gündeme getirir. Haluk’tan hiç ummadığı bir cevap alan Havuç’u zor günler beklemektedir. Berke, Duygu’ya evlenme teklifi yapmaya hazırlanmaktadır. Evlenme teklifinin çok ilginç olmasına çalışan, Berke amacına ulaşır.

Çocuklar Duymasın Dizisi 8.Bölüm Full HD İzle


ekranlardan.blogspot.com

Çocuklar Duymasın Dizisi 7.Bölüm İzle

ekranlardan.blogspot.com

Çocuklar Duymasın Dizisi 7.Bölüm Özeti
Çocuklar Duymasın’ın bu bölümünde bir ilk yaşanıyor. İzleyiciler ilk kez Haluk ile Meltem’i araba kullanırken görecekler. Ekranların sevilen çifti, şirketin kokteyline araba ile giderler. Haluk’un alkol alması nedeniyle, dönüşte arabayı Meltem kullanmak zorunda kalınca, birbirinden komik sahneler peş peşe gelir. Finalde ise Haluk’u kötü bir sürpriz beklemektedir.
Şirketin kokteylinde yaşananlar ise şaşırtıcı olaylara neden olur. Kokteylde Fısfıs İsmail ile Patroniçe Canan Hanım, alkolün etkisiyle, salsa dansı yapacak kadar yakınlaşmıştır. Ancak Canan Hanım hiçbirşey hatırlamamaktadır. Gecenin devamında olanlarla ilgili Fısfıs gayet memnun görünürken, Canan Hanım’ın içini bir şüphe kemirmektedir. Konuyla ilgili dedikodular, şirkette günün konusu haline gelir.
Havuç’un karşılıksız aşkı devam etmektedir. Arkadaşlarının baskısıyla Havuç, Damla’ya aşkını ilan etmenin eşiğine gelir. Kısacası, Havuç cephesinde, romantik olduğu kadar, güldüren sahneler, seyirciyi bekliyor.
Çaycı Hüseyin, eşi Emine’den boşanmaya karar verir. Boşanma gerekçesi duyanları şaşırtır. Ancak Çaycı Hüseyin boşanma konusunda ciddi ve kararlıdır.

Çocuklar Duymasın’da bu hafta izleyenleri bir sürpriz bekliyor. Dizinin yapımcısı ve Senaristi Birol Güven Çocuklar Duymasın’ın 7. bölümde karşımıza konuk oyuncu olarak çıkıyor. Ömür Gedik ile birlikte Cengiz Semercioğlu’na karşı girdikleri “reyting” iddiasında kazandığı yemeği dizinin içerisinde ısmarlatıyor.

Çocuklar Duymasın Dizisi 7.Bölüm Ful HD İzle

Çocuklar Duymasın Dizisi 6.Bölüm İzle

ekranlardan.blogspot.com

6. BÖLÜM ÖZETİ

Bayramda bütün küslerin barışması gerektiğini savunan Haluk, Dominant Gönül ile Light Selami’yi barıştırmak için harekete geçer. Gönül’ü barışmaya ikna etmek için, ikna turlarına başlar. Bir yandan da Light Selami’yi Libya’dan getirtmek için, uçak biletini ayırtmıştır. Haluk “Barıştırma Operasyon’uyla uğraşırken, Meltem’in derdi bambaşkadır.
Burçlara ve astrolojiye önem veren Meltem ile Gönül, ” Merkür’ün ters gidiyor” olması sebebiyle, bütün işlerin ters gideceğine inanmaktadırlar. Haluk bu durumla dalga geçse de, bu inanç tüm çevrelerinde yayılır. Öte yandan, artık büyüyen çocukların, aşk sorunları tüm hızıyla devam etmektedir. Duygu’nun Sevgilisi Berke dövme yaptırmıştır. Bunun üzerine Duygu da dövme yaptırarak, sevgilisinin ismini vücuduna yazdırmak ister. Ancak bunu Taş Fırın Erkeği Haluk’a açıklamak ciddi bir sorundur. Dövme yaptırmak için ailesinden izin almaya çalışan Duygu’yu bir sürpriz beklemektedir. Havuç’un aşkı ise daha umutsuzdur. Karşılıksız aşk yaşayan Havuç, Damla’dan uzaklaşmak ister. Ancak tesadüfler onları sürekli bir araya getirmektedir. Damla’nın sevgilisi Burak, Havuç ile samimiyet kurmaya başlayınca, romantik olduğu kadar komik durumlar yaşanır.
Çaycı Hüseyin ile Şükrü bayramda bir iş çevirerek büyük para kazanmak isterler. Sonunda bayramlık şeker satmaya karar verirler. Ancak, şekeri toptancıdan almak bir dert, satmak ayrı bir dert olacaktır. Tüm bunların üzerine, Çaycı Hüseyin’in bayram namazı sonrası, camide ayakkabıları karışır. Çaycı Hüseyin camiden “parmak arası terlik” ile döner.
Türkiye gündemini yakından takip eden Çocuklar Duymasın, referandum konusuna da kayıtsız kalmıyor. Selçuk Bey ‘sandık görevlisi’ olmuştur. Ancak, Engin de, ‘sandık başkanı’ olmuştur. Yani, işyerindeki ast-üst ilişkisi tamamen tersine dönmüştür. Engin “başkan” olmanın keyfini çıkartırken, ‘Dekolte Kafa Selçuk Bey’, kıskançlıktan ve sinirden çatlamaktadır.

Çocuklar Duymasın Dizisi 6.Bölüm Full HD İzle

Çocuklar Duymasın Dizisi 5.Bölüm İzle

ekranlardan.blogspot.com

Çocuklar Duymasın Dizisi 5.Bölüm Özeti


EVLİLİĞİ KURTARMAK İÇİN YALAN SÖYLENİR Mİ?
Yıllardır çapkınlığıyla ünlenen Fısfıs İsmailin karısı Cemile ilk kez seyirci karşısına çıkıyor… Fıs Fıs İsmail, bir otelde çapkınlık yaparken, görülür. Bu durum, karısının kulağına gidince, Fısfıs İsmailin yuvası yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Karısından çok korkan Fıs Fıs İsmail, Taş Fırın Erkeği Haluktan yalan söyleyerek evliliğini kurtarmasını ister. Haluk çok zor bir ikilem yaşamaya başlar. Ya dürüstlükten vazgeçip yalan söyleyecek, ya da bir yuvanın yıkılmasına sebep olacaktır…Bakalım, Taş Fırın Erkeği Haluk, bir evliliği kurtarmak için yalan söyleyecek mi?

BİR KADINA NE HEDİYE ALINIR?
Sevgilisi Berke, Duyguya çok manidar bir hediye alır. Feminist damarları kabaran Duygu, Berkeyi hediye aldığına pişman eder. İki sevgili ayrılmanın eşiğine gelince, Berke yeni bir hediye arayışına girer. Berkenin aldığı yeni hediye,

Çocuklar Duymasın Dizisi 4.Bölüm İzle

ekranlardan.blogspot.com

Çocuklar Duymasın Dizisi 4.Bölüm Özeti
Light Selamiden boşanan Dominant Gönül, yeni sevgili adayını Meltem ve Haluk ile tanıştırır. Ancak adamı hiç beğenmeyen Taş Fırın Erkeği Haluk ,yorumunu saklamaz: Selami, Light da olsa erkekti, bu herif light bile değil, zero erkek! diyerek tepkisini ortaya koyar.
Yıllardır seyirciyi güldürmeyi başaran Havuç ise, bu kez bir birinden duygusal sahnelere yol açıyor.

Çocuklar Duymasın Dizisi 4.Bölüm Full HD İzle

Çocuklar Duymasın Dizisi 3.Bölüm İzle


Çocuklar Duymasın 3.Bölüm Özeti
Havuç’un ayrı eve çıkmak istemesi, evde büyük krize yol açar. Taş fırın Erkeği Haluk ile girilen uzun tartışmalardan sonra, Havuç, kendi başına yaşayabileceğini kanıtlamak için, yemek yapmak zorunda kalır. Tüm aile iftarda Havuç’un yaptığı yemeği yiyecektir. Yemek beğenilirse, Havuç’un ayrı eve çıkmasına izin verilecektir.
Havuç’un yemek yapma sahneleri ve o yemeğin iftarda yenmek zorunda kalması, izleyenlere kahkahalar attıracak sahnelere yol açıyor. Havuç’un ayrı eve çıkmayı başarıp başarmadığı ise sadece izleyenlerin öğrenebileceği bir sürpriz niteliğini taşıyor.
Bu bölümde, sadece Havuç değil, evin kızı Duygu da aileye sorunlar yaşatıyor.
Duygu, Berke ile sevgilidir. Ancak Berke, internetteki sosyal paylaşım sitesine “ilişkim yok” diye yazmıştır. Bunu öğrenen Duygu, eve ağlayarak döner. Tüm aile meraklanır. Israrlara rağmen, Duygu neden üzgün olduğunu açıklamamaktadır. Durumu anlama ve diğerlerine anlatma görevi “Temizlikçi Kadın” Emine’ye düşmüştür. Ancak Emine’nin durumu anlama ve anlatma çabası, izleyenleri bol bol güldürecek sahnelere yol açar.
Çayçı Hüseyin ve ekürisi Şükrü iş aramaktadır. Sonunda Haluk’un şirketinde özel güvenlik olarak iş bulurlar. Çayçı Hüseyin ve Şükrü’nün özel güvenlik olduğunu düşünmek bile, onları tanıyanları güldürmeye yeter. Bu ikilinin, özel güvenlik olarak yaptıkları, birbirinden komik sahnelere yol açar.

Çocuklar Duymasın Dizisi 3.Bölüm Full HD İzle


ekranlardan.blogspot.com

Çocuklar Duymasın Dizisi 2.Bölüm İzle

2. BÖLÜM ÖZETİ
Taş fırın erkeği Haluk, kızı Duygu’nun bir erkek arkadaşı olduğunu öğrenince hayatı altüst olur. Her babanın, düşünmeye bile korktuğu sorularla, uykuları kaçmaya başlar. Haluk’un kabusu bununla da bitmez. Duygu, erkek arkadaşını eve davet eder. Haluk ve Havuç’un, Duygu’nun sevgilisine karşı sergiledikleri tavırlar, izleyenlere kahkaha attıracak sahnelere yol açar. Öte yandan Ramazan gelmiş çatmıştır. Haluk ve Meltem büyük bir iftar vermeye kalkar. Her şey iftar geleneklerine uygun giderken, aksilikler peş peşe gelir.
05 Müzeyyen’in ölüm yıldönümü gelmiştir. Müsteşar Kemal, merhum eşi için Yasin okutmaya karar verir. Canlanan anılarla birlikte, okunan dualar, gözyaşlarının akmasına sebep olur.

Çocuklar Duymasın Dizisi 2.Bölüm Full HD İzle



ekranlardan.blogspot.com

Çocuklar Duymasın Dizisi 1.Bölüm İzle

Çocuklar Duymasın 5 Ağustos 1. Bölümün Özeti

Haluk, erken rezervasyon sistemiyle, parasını peşin ödeyerek şahane bir tatil ayarlamıştır. Taşfırın erkeği, ailesiyle geçireceği güzel tatilin hayalini kurarken, Meltem, Havuç ve Duygu’dan gelen cevaplar, hayalleri tuzla buz eder.

Geçen zaman içinde, çocuklarla birlikte, çocukların sorunu da büyümüştür. Havuç, babasından artık cep telefonu yerine araba istemektedir. Araba konusu baba oğul arasında tartışma yaratırken, izleyenlere kahkaha attıracak, diyaloglara yol açar.

Arkadaşlarıyla, bir otomobile atlayarak tatile çıkan Havuç, trafik kazası geçirir. Trafik kazası haberi bütün aileyi kaygılandırır. Havuç’un arabayı nerden aldığı ise ayrı bir merak konusudur.

İlk bölümde aileyi merak içinde bırakan bir başka olay ise yine Havuç’la ilgilidir. Havuç gece yarısına kadar eve gelmez. Üstelik cep telefonu kapalıdır. İyice kaygılanan Taş Fırın erkeği, Havuç’a kızıp ona büyük ceza vermeyi düşünür. Fakat Havuç eve gelince, tüm aile gördüklerine inanamayacaktır.

İşyerinde ise çok temel, bir değişiklik olmuş, şirketin çoğunluk hissesini Amerikalılar almıştır. Amerikalı patron ile Haluk’un anlaşması hiç kolay olmayacaktır. Bu anlaşmazlık, Haluk’un işyerindeki pozisyonunu tehdit edecek boyutlara ulaşacaktır.

Aradan geçen zaman içinde Fısfıs İsmail evlenmiştir. Ancak çapkınlıktan geri durmamaktadır. Fısfıs İsmail’in, yapmak istediği bir gecelik kaçamak, her çapkın erkeğin ibret alması gereken bir olayla sonuçlanır.

Meltem’in işyerinde ise genç bir kadının işe alınması, çalışanların huzurunu kaçırır. Çalışanlar, yeni elemanın, Selçuk Bey’le ilişki kurarak, önemli bir mevkiye geldiğini düşünmektedirler. Selçuk Bey’in yeni elemana ilgisi yok değildir, ancak Enginin de aynı kadına ilgi duyması, işleri karıştırır.

İşsiz kalan Çaycı Hüseyin ve ekürisi Şükrü bir çağrı merkezinde iş bulur. Müşterilerden gelen telefonlara bakacaktır. İki kafadar, bu kadar basit bir işi bile, ellerine yüzlerine bulaştırmaktan geri kalmayacaktır.

Çocuklar Duymasın Dizisi 1.Bölüm Full Hd İZle


ekranlardan.blogspot.com

7 Ekim 2010 Perşembe

Yer Gök Aşk Dizisi 9.Bölüm İzle


Bölüm Özeti

Havva, kapısına gelen Yusuf’a şoke edici bir cevap verir. Sultan, Havva’nın bu hamlesine karşılık, Toprak’la Yusuf’u bir adım daha yakınlaştırır.Remzi, Toprak ve Sıtkı’nın arasını bulmak için Toprak’la bir pazarlık yapar. Ancak karşısına Yusuf çıkar.

Cüneyt, kendisini ihbar eden kişiyle yüzleşir. Bu sırada Hamiyet de, Yusuf’un gönlünde yatanın kim olduğunu öğrenmek için harekete geçer.Yiğit, aşkını sınamak için Münevver’in karşısına çıkar. Münevver, çok sevdiği Yiğit’e dönecek midir?

Havva’nın saldırı olayını gören bir tanık ortaya çıkar. Havva’nın büyük sırrı ortaya çıkacak mıdır?Havva, Yusuf’un gönlüne girebilmek için taktik değiştirir. Ancak Yusuf, Havva’nın oyununu anlar. Şimdi sıra Yusuf’tadır… Havva’nın karşı koyamayacağı bir hamle yapar.

Yer Gök Aşk Dizisi 9.Bölüm HD İzle



ekranlardan.blogspot.com

Yer Gök Aşk Dizisi 8.Bölüm İzle


Bölüm Özeti

Toprak’ı Yusuf’un gönlüne sokmaya çalışan Sultan, karşısında Remzi’yi bulur ancak Sultan vazgeçmez. Toprak’la Yusuf’u yakınlaştırmak için ilk adımı atar… Havva konaktan gidince, Betül Yusuf’la yakınlaşmak için her fırsatı kullanır. Hamiyet, Betül ve Yusuf’un mürvetini görmeyi kafasına koymuştur. Ancak Sultan, Yusuf’un gerçek duygularını öğrenir.

Bu sırada, Havva’ya saldırdığı düşünülen şüpheliler yakalanmıştır. Havva, düzmece saldırı hikâyesiyle ilgili açık vermeye başlar. Cüneyt de kendisini kimin ihbar ettiğini öğrenir.Havva, Yusuf’a yakın olmak için yeni taktikler geliştirir. Ancak Havva’nın bile beklemediği bir şey olacaktır.

Toprak’ı geri döndürmeye kararlı olan Sıtkı, evliliğini kurtarmak için birisiyle gizli bir anlaşma yapacaktır?Havva, Yusuf’un duygularıyla ilgili ilk açığını yakalar. Yusuf’a bir sürpriz yapmaya karar verir. Bu sırada, Toprak da Yusuf için başka bir sürpriz hazırlamaktadır.

Yusuf’tan hiç beklemediği bir darbe alan Betül konağı terk edecek midir? Yusuf, Havva’nın konağa dönmesi için kimi kullanacaktır?Yerle gök kadar farklı iki kardeşin, Havva ve Toprak’ın; Yusuf’un yüreğine düşen iki yangının hikâyesi.

Yer Gök Aşk Dizisi 8.Bölüm HD İzle


ekranlardan.blogspot.com

Yer Gök Aşk Dizisi 7.Bölüm İzle


Bölüm Özeti

Bir sevda için bölünmüş iki kızkardeşin yüreği…
Biri hüzün dolu, diğeri hırçın ve gururlu. Hayatın neler getireceğini kim bilebilir?
Kader isterse kaçamaz insan, mecbur olur birbirine…
Ne vazgeçebilir yürek, ne de dur diyebilir sevdaya. Bir yüreğe iki yangın düşerse Yer Gök Aşk olur…

Yer Gök Aşk Dizisi 7.Bölüm HD İzle
ekranlardan.blogspot.com

Yer Gök Aşk Dizisi 6.Bölüm İzle


Bölüm Özeti

Bir sevda için bölünmüş iki kızkardeşin yüreği…
Biri hüzün dolu, diğeri hırçın ve gururlu. Hayatın neler getireceğini kim bilebilir?
Kader isterse kaçamaz insan, mecbur olur birbirine…
Ne vazgeçebilir yürek, ne de dur diyebilir sevdaya. Bir yüreğe iki yangın düşerse Yer Gök Aşk olur…

Yer Gök Aşk Dizisi 6.Bölüm HD İzle




ekranlardan.blogspot.com

Yer Gök Aşk Dizisi 5.Bölüm İzle


Bölüm Özeti


Cüneyt, ihbarı Yusufun yaptığını düşünür. Yargılanmak için mahkemeye çıkar ve her koşulda ihbarcıyı bulmaya, intikam almaya yemin eder. Havva, Yusufu daha yakından tanımak için harekete geçer. Yusufun gizli kalesini keşfeder ve ele geçirmek için bir plan yapar. Toprak, Sıtkının kendisini aldattığını anlar. Üstelik Sıtkının ev tuttuğunu da öğrenir. Evin kapısına kadar gider. Toprakı unutamayacağı bir sürpriz beklemektedir. Havva, Yusufun dikkatini çekmek için her fırsatı değerlendirir. Hancıoğlu ailesinin kurduğu iftar çadırında, Yusufun bir kez daha ilgisini çeker. Münevver, kaymakamla evlenme kararından pişman olur. Yiğitle birlikte Yusufa her şeyi anlatmaya karar verirler. Ancak bu sırada hiç beklemedikleri bir olay olur. Havva, Yusufa büyük bir sürpriz hazırlar. Ancak, Yusufun da Havvaya bir sürprizi vardır. Yerle gök kadar farklı iki kardeşin, Havva ve Toprakın; Yusufun yüreğine düşen iki yangının hikâyesi bu Yer Gök Aşk, 06 Eylül Pazartesi saat 20:15te, FOXta..

Yer Gök Aşk Dizisi 5.Bölüm HD İzle


ekranlardan.blogspot.com

Yer Gök Aşk Dizisi 4.Bölüm İzle

2.Bölüm Özeti

Bir sevda için bölünmüş iki kızkardeşin yüreği…

Biri hüzün dolu, diğeri hırçın ve gururlu. Hayatın neler getireceğini kim bilebilir?

Kader isterse kaçamaz insan, mecbur olur birbirine…

Ne vazgeçebilir yürek, ne de dur diyebilir sevdaya. Bir yüreğe iki yangın düşerse Yer Gök Aşk olur…

Yer Gök Aşk 4.bölüm İzle





ekranlardan.blogspot.com

Yer Gök Aşk Dizisi 3.Bölüm İzle

Yer Gök Aşk 3. Bölüm - 23 Ağustos 2010 Pazartesi - Fox TV

Konağın kapısına dayanan Cüneyt, büyük olay çıkarır. Havva'nın Yusuf'la ilgili planları tehlikeye girer. Yusuf, Havva'nın Cüneyt'le ilişkisini öğrenmek üzeredir! Cüneyt'in derdini anlamak için harekete geçer. Toprak'ın kocası Sıtkı, Remzi'den Toprak'ın süt parasını alır. Metresi Yasemin'le ilgili yeni planları vardır. Toprak ise bu alışverişten habersizdir. Mehmet belediye başkanlığına adaylığını koymaya karar verir. Bu karar, Yusuf ve Mehmet'i karşı karşıya getirir. Yusuf, bu işe olur vermez. Ancak Mehmet vazgeçmek niyetinde değildir. Bu sırada Yiğit, Münevver'i kaymakamın istemeye geleceğini öğrenir. Sultan, Yiğit ve Münevver'i gizlice buluşturmak için bir plan yapar... Ancak bu buluşma gizli kalmaz. Parçaları birleştiren Yusuf, Münevver'in Cüneyt'le buluştuğunu zanneder. Hesap sorma sırası Yusuf'tadır. Bu sırada Hamiyet konakta, Münevver'i Yiğit'le yakalar. Havva, Yusuf'un gerçekleri öğrenmesini engellemek zorundadır. Cüneyt ve Yusuf'un karşılaşmaması için bir çözüm bulur. Ancak kendini ateşe attığından habersizdir.



ekranlardan.blogspot.com

Yer Gök Aşk Dizisi 2.Bölüm İzle


Yer Gök Aşk 2. Bölüm - 16 Ağustos 2010 Pazartesi - Fox TV

Yusuf, koağa dönmesi için Toprak'ı ikna etmeye çalışır. Ancak Toprak razı olmaz. Konaktan ayrılmaya kararlıdır! Toprak'ın çekip gittiğini öğrenen Hamiyet, Havva'yı da konaktan kovar! Bununla da kalmaz, Rüzgar'a bakması için yeni bir sütanası bulur. Remzi ve Sultan'ın, Havva'yı Yusuf'a gekin verme planı bozulmak üzeredir. Remzi, Toprak'ın konağa dönmesi için büyük bir yalan söyler. Bu yalan Toprak'ı konağa dönmeye ikna edebilecek midir? Cüneyt'in Havva'dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Havva Cüneyt'in ısrarı karşısında ona dönecek midir? Bu sırada Sultan'ın oğlu Yiğit, okulunu bitirip konağa döner. Yiğit'in yanıp tutuştuğu gizli aşkı kimdir? Havva, Yusuf'u elde etmek için Sultan'la bir plan yapar. Havva'nın planış işe yarayacak mıdır? Bu sırada davetsiz bir misafir konağın kapısına dayanır. Yerle gök kadar farklı iki kardeşin, Havva ve Toprak'ın; Yusuf'un yüreğine düşen iki yangının hikayesi bu...



ekranlardan.blogspot.com

Türk Malı Dizisi

Türk Malı Dizisi Konusu

Karşınızda ekranların en ortadirek ailesi: 'KUZU'lar.

Erman ile Abiye, yirmi yıllık evli bir çift. Ve doğal olarak artık çok sıkılmışlar birbirlerinden, ama müebbet hapis misali, birbirlerine tahammül etmek zorundalar. Ayrı yumurta ikizi iki sorunlu çocuk ve hepsinden daha sorunlu bir kayınbirader de, ekstra eziyet olsun diye verilmiş Erman ile Abiye'ye.

Kuzu Ailesi'nin oturdukları, Abiye'nin babasından kalma, üç katlı, eski ve küçük evin bitişiğindeki eve, sadece yirmi günlük evli ve evliliğe inançları henüz çok taze olan genç bir çift taşınınca; Kuzu Ailesi'nin de tüm hayatı değişiyor. Çünkü, artık ellerinde kendi hayatlarını karşılaştırabilecekleri bir 'denek gurubu' var. Her macerada, ilk başta, komşu çiftin sevgi ve saygı ve modernlik dolu hayatlarına özenselerde, sonunda yine de kendi hayat tarzlarını en doğrusu olduğunu görüp, hallerine şükrediyorlar.

Türk Malı Oyuncuları

Binnur Kaya
Şafak Sezer
Bekir Aksoy
Sinan Çalışkanoğlu

Senaryo: Tayfun Güneyer
Yönetmen: Tayfun Güneyer
Yapımcı: Kuzey Prodüksiyon - Ali Gündoğdu

ekranlardan.blogspot.com

Umut Yolcuları Dizisi

Umut Yolcuları Dizisinin Konusu - Umut Yolcuları Konusu

Emniyet'in terör ile mücadele şubesinde idealist bir emniyet amiri olarak görev yapan Zahide (Zuhal OLCAY) çocuk şubeye müdür olarak tayin edilir. Zahide, yeni görev yerine giderken kardeşi gibi sevdiği mesai arkadaşı Komiser Nasuh'u da (Haluk PİYES) yanına almak için emniyet müdürü Vural'a (Ali İPİN) baskı yapar. Zahide göreve başlar başlamaz çocuk şubenin dağınık çehresiyle karşı karşıya kalır. Çocuk yurdundaysa Mehmet Müdür (Yetkin DİKİNCİLER) çocukların deyimiyle Memo, çocukların yaşadıkları travmadan en az zararla çıkması ve hayatlarına devam edebilmeleri için uğraş vermektedir. Zahide'nin yeni ekibi; çocukların geleceği için gece gündüz çalışan Aslı (Sedef AVCI), ailesini kaybettikten sonra hayata karşı kayıtsız kalan Ünal (Bülent ALKIŞ), ailesel problemlerine karşın görevine 4 el ile sarılan Selvi (Şebnem ZORLU) ve ekibimizin çaylak polisi Alp'ten (Onur DİKMEN) oluşmaktadır. Zahide'nin gelişiyle çocuk şube tekrar canlanır. Zahide eski eşi Kemal'i (Cem KURTOĞLU) karşısına alacak kadar görevine bağlıdır. Yanlışa itilen çocuklarımızı hayata kazandırmayı amaç edinen kahramanlarımız sokakta babası tarafından zorla çalıştırılan Ali ve kardeşi Gülşah'ın hayatını tümü ile değiştirecek bir drama şahit olur.

Küçük hayatların, büyük hataları ve onların 2'ye bölünmüş yaşamlarını izleyeceğimiz Umut Yolcuları'nda bildiğimiz gerçekler tekrar sorgulanacak.

Umut Yolcuları Oyuncu Kadrosu

* Zuhal Olcay
* Yetkin Dikinciler
* Ali İpi
* Haluk Piyes
* Sedef Avcı
* Bülent Alkış
* Cem Kurtoğlu
* Harun Aykut
* Manolya Aşık
* Koray Nizamoğlu
* Eftalya Faraç
* Gizem Yılmazcan

ekranlardan.blogspot.com

Yahşi Cazibe Dizisi

Yahşi Cazibe Dizisi Konusu

Azeri asıllı olan Cazibe Abbasova, Türkiye`de çalışma izni almak için kağıt üzerinde bir Türk vatandaşı ile evlenmeye karar verir. Bu tarz işlere el altından aracılık eden Gül Hanım vasıtası ile bir süredir ekonomik sıkıntı yaşayan Kemal’e ulaşır.

Üç yıl evli kalmaları hiçbir şekilde boşanmamaları gerekmekte ve bu üç yıl gerçek bir evlilik olduğuna denetçileri inandırmak zorundadırlar. İthalat şirketinde çalışan, zor günler yaşayan ve yüklü bir para alacağı için bu nikahı kabul eden, nikaha kadar evleneceği kişiyi bile görmeyen Kemal, Cazibe’yi ilk kez nikah salonunda görür. Ama kişilikleri farklı olduğu için daha ilk dakikada kavga etmeye başlarlar. Kemal “Ben bununla evlenmem” deyip çekip gidecekken bu işe aracı olan kişi Kemal`i kolundan tutup ikna eder.

Cazibe oturma iznini alır almaz Kemal`le boşanacak, nikah kıyıldıktan sonra herkes kendi hayatına dönecektir. Her şey konuşulup anlaşılmışken karşı komşuları olan psikopat, yabancılar şube komiseri Peker Pekmez’e bu çifti izleme ve rapor hazırlama görevi verilir. Kendilerinin denetleneceğini anlayan çakma evliler çareyi bir süre birlikte aynı evde yaşamakta bulurlar. Böylece Peker Pekmez evli olduklarına inanacak. Sonra bir bahane ile çift ayrılacaktır.

Yahşi Cazibe Oyuncu Kadorusu

Aslıhan Gürbüz (Cazibe)
Hakan Yılmaz (Kemal)
Peker Açıkalın (Peker Pekmez)
Selda Özbek (Manidar)
Serhat Özcan (İsmail)
Gökçe Özyol ( Barış)

Diğer Oyuncular


Canan Maktal ( Nazlı )

Mertcan Sevimli(Bersan)

Tuğçe Kıltaç (Gül)

Hande Katipoğlu (Simge)

Erdi Bolat (Erdoğan)

Sezai Aydın (Patron Hulusi)

Zeki Şen (Mahsun)

Melisa Toros (Gözde)

ekranlardan.blogspot.com

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Dizisi

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Konusu

Behzat Ç. Cinayet masasında bir polis. Akademiden 1985 yılında mezun olmuş.
Sınıf arkadaşı mesleğinde en üst mevkiiye yükselirken o aldığı cezalardan dolayı hep aynı yerde kalmış. Çünkü Behzat Ç. yazılı adalete karşı çıkıyor. Kanun onun umurunda değil! Onun için varsa yoksa vicdan. Özel hayatında yaşadığı travmalar iş hayatını doğrudan etkiliyor.O yüzden belki de bu kadar tutarsız.Hayatta hiç kimseye özellikle kadınlara güvenmiyor.Tek güvendiği insan kızı Berna...


Erdal Beşikçioğlu’na göre Behzat Ç.


Hayata karşı işlenen suçlar uzmanı.

Genel Yönetmen Serdar Akar’a göre Behzat Ç.


En güzel karakterlerden bir tanesi.Çok başarılı yazılmış bir polis karakteri.
Bu projede olmamın sebebi Behzat Ç. karakterinin varlığı.

Yönetmen ve Görüntü Yönetmeni Zekeriya Kurtuluş’a göre Behzat Ç.

Aşırı derecede mesleki deformasyonları olan bir karakter.Kendi sağduyusu vicdanı var.Ama yaşadığı ağır travmalardan dolayı seyirci yaptıklarını sorgulayacak.

Yönetmen Doğan Ümit Karaca’ya göre Behzat Ç.

Şahsına münhasır bir karakter.Bir Ankara klasiği…

Yapımcı Tarkan Karlıdağ’a göre Behzat Ç.

Algısı normal insanların dışında.Bir şeyleri düzeltmeye çalışırken bozuyor.İyi niyetli ama algılama problemi var.Hayatı algıladığı gibi yaşamaya çalışıyor. 80 – 90’lardan kalma bir karakter.Günümüzde böyleleri yok.

Senarist Ercan Mehmet Erdem’e göre Behzat Ç.

Üzerinde baskıyı hiçbir zaman kabullenemeyen bir karakter.Hiyerarşik düzeni kabul etmiyor.Onun için önemli olan kendi kuralları kendi kanunları.

Oyuncular


- Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç.)
- Ayça Varlıer (Bahar)
- Canan Ergüder (Savcı)
- Seda Bakan (Eda)
- Ege Aydan (Şevket)
- Harun Tekin (Alp)
- Hazal Kaya (Berna)
- Elvin Beşikçioğlu (Ceyda)
- Hakan Hatipoğlu (Selim)
- Ayça Eren (Şule)
- Fatih Akman (Harun)
- İnanç Konukçu (Hayalet)
- Berkan Şal (Akbaba)
- Eray Eserol (Tahsin)
- Bülent Yıldıran (Emniyet Müdürü)
- Cem Emüler (Yunus)
- Tolga Tuncer (Sıtkı)
- Celal Aydın Uysal (Metin)
- Remzi Evren (Hüseyin)
- Haluk Cömert (Necip Başkan)
- Volkan Özman (Narkotik Osman)
- Somer Özcan (Recep)
- Ecem Arıkan (Çocuk Berna)

ekranlardan.blogspot.com

6 Ekim 2010 Çarşamba

Çocuklar Duymasın Dizisi

Çocuklar Duymasın Dizisi Konusu Ve Oyuncuları

Genel konu:
Hayatın kendisi kadar komik ve duygusal bir dizi olan, “Çocuklar Duymasın” kaldığı yerden değil günümüzden devam ediyor. Çünkü bizim izleyemediğimiz 7 yıllık dönem içinde orada hayat hiç durmadı. Evlerinin dekorasyonunu değiştirdiler, iş hayatlarında yeni pozisyonlar elde ettiler ya da edemediler, çocuklar büyüdü, Haluk, Meltem ve diğerleri yaşlandı. Ama Haluk hala bildiğimiz Haluk, hala her şeye karşı, muhafazakar ve milliyetçi. Meltem de büyük değişiklik yok, modern, ideal ve ahlaklı bir eş. Ailenin meseleleri yine çok küçük, kredi kartları, telefon faturaları, alış veriş giderleri, tatil masrafları ve hayatın içinde akıp giden her şey. Kısacası “Çocuklar Duymasın”da aslında hem değişen bir şey yok hem de çok şey değişmiş. Yine komik, yine duygusal, yine güncel, yine hayatın kendisi gibi küçük meseleleri olan, kentli ilişkilere ve modern aile meselelerine odaklı hem duygusal hem de eğlenceli bir aile komedisi. “Çocuklar Duymasın” bu kez de 2010 yılı Türkiye’sine bir ayna tutuyor ve yaşadığımız çağın aile yapısı üzerinden sosyolojik bir analiz yapıyor ve Türkiye’de tüm yaş gruplarının aynı anda seyredebileceği tek dizi olma iddiasını koruyor. Çocuklar Duymasın 05 Ağustos’ta atv’de!

10 yıl önce yayınlanan Türk televizyonlarının en çok izlenen ve en uzun soluklu dizilerinden,en çok tekrarı yayınlanan ve tekrarlarının dahi gün birincisi olduğu efsane dizi Çocuklar Duymasın günümüze uyarlanarak tekrar çekiliyor.Geçen yıl çekilmesi düşünülen fakat kadronun tam olarak bir araya getirilemesi nedeni ile rafa kaldırılan proje bu yıl hayata geçiriliyor.Dizinin tekrar çekileceğin yapımcı Birol Güven ve oyunculardan Vatan Korkmaz’da doğruladı.Çekimlerine Mayıs ayında başlanacak dizinin kanalı ise Atv olacak.Eski kadronun çoğunun tekrar biraraya geleceği dizide sadece ailenin kızını oynayan Ayşecan Tatari ABD’de eğitim görmesi nedeni ile Light Selami tiplemesini canlandıran Özgür Ozan’da Arka Sokaklar diziside oynadığı için olmayacaklar.

Yönetmen
Tamay Sayar
Raşit Çelikezer

Senaryo Yazarı
Özlem Aybek
Nilüfer Yenidoğan
Metin Açıkgöz
Birol Güven
Yapımcı

Süleyman Nebioğlu
Birol Güven
Müzik

Ertem Yılmaz
Engin Yılmaz

Oyuncular Ve Karekter 

Tamer Karadağlı
Karakteri : Haluk (Abidin)
Pınar Altuğ - Zeynep Tokuş
Karakteri : Meltem
Ayşecan Tatari
Karakteri : Duygu
Furkan Kızılay
Karakteri : Emre (Havuç)
Zeyno Gönenç
Karakteri: Gönül (Dominant Teyze)
Özgür Ozan
Karakteri: Selami (Light Erkek)
Ferdi Akarnur
Karakteri: Kemal (Emekli Müsteşar)
Ayşen Tekin
Karakteri: Müzeyyen
Nejat Birecik
Karakteri: Psikolog Sinan

Çocuklar Duymasın, 2002 yılında Mint (Made In Turkey) adlı prodüksiyon şirketinin hazırlamış olduğu bir dizidir. Prodüksyon’ın dışında aynı zamanda da yazarı da olan Birol Güven’in başka dizileri de bulunmaktadır.
Çocuklar Duymasın, 7 Ocak 2002 Pazartesi günü TGRT adlı tv kanalıda 13 bölüm yayınlandı ve o sırada ATV tarafından keşfedildi. 13 Nisan 2002 Cumartesi günü ATV’deki bölümleri reyting rekorlarını altüst etti ve bu kanalda 2 sezon yayınlandı. Ardından 2 Eylül 2003 tarihinde STAR TV’ye transfer oldu ve bu sezonun ortasında dizinin harika gidişatı başrol oyuncularından biri olan Pınar Altuğ’un ayrılmasıyla birden bozuldu. 17 Şubat 2004 gününde Ayrılma sebebi ise dizi yazarının “Bu bir aile dizisi olduğundan oyuncularımızın özel yaşamındaki olumsuz bir gelişme, diziyi olumsuz yönde etkileyeceğinden o oyuncunun ayrılması en uygun davranış olacaktır” demiş olması, ve gazetecilerin bu olayı gündeme getirmeleri oldu. Senaryoda bu durum Amerika’ya iş seyahatine gidiyormuş gibi gösterildi.
24 Şubat 2004 gününde yerini “Zeynep Tokuş” devraldı, fakat sezon sonunda Pınar Altuğ’un başına gelen olayın bir benzeri diğer baş rol oyuncusu “Tamer Karadağlı”‘ya o sezonun sonunda olunca yeni sezona dizi yeni bir isimle, yani Çocuklar Ne Olacak olarak başladı. Dizinin konusu da doğal olarak değişti. Yeni konuda hem Meltem(anne), hem de Haluk(baba) Amerika’ya iş seyahati için beraber gittiler ve çocuklar da dedeleri Emekli Müsteşar Kemal (Ferdi Akarnur)’le kalmaya başladılar. Bu bölümlere de aynı zamanda Haluk’un en yakın arkadaşı Selami (Özgür Ozan)’nin çocuğunu büyütmedeki titizliğine tanık olduk. Diziye onların komşuları (Mesut Akusta ve Seray Sever) katıldı.
Dizi yarım sezon sonra sona erdi ve son bölümde Tamer Karadağlı geri geldi.

ekranlardan.blogspot.com

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Dizisi

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Dizisi Konusu

Hikaye, 1967 yılında, İstanbul’un eski semtlerinden birinde başlayan ve günümüze kadar sürecek olan bir zamanı dilimini içerir.

Hikayenin odağında Akarsu ailesi vardır. Anılan zaman içinde bu ailenin dağılması, aile bireylerinin bu dağılmadan aldıkları etkiler ve her birinin bu etkiler altında şekillenen hayat hikayeleri sergilenir.

Denizci olan Ali Akarsu’nun, Hollandalı Carolin’le olan aşkı, karısı Cemile Akarsu tarafından öğrenilince, yaşanan büyük sıkıntılar ve bu durumun yarattığı olumsuz koşullar, Cemile, Ali ve çocukları üzerinde, hayatlarının geri kalanını şekillendirecek kalıcı etkiler bırakır. Hayatla ve birbirleriyle olan mücadeleleri, bir çok travmanın izlerini taşıyarak, sürer.

Ali ve Cemile’nin üniversiteye gitmekte olan büyük kızı Berrin, liseye gitmekte olan küçük kızı Aylin, Aylin’le aynı liseye gitmekte olan oğlu Mete, bu travmayı kendi hayatları içinde hissederler ve kendi hayat hikayeleri de bu etki altında gelişir.

Ailenin en küçük bireyi olan 6 yaşındaki Osman, bütün bu sürecin içinde olan, etkilenen, gözleyen bir kişi konumundadır. Küçük olduğu için, korunan kollanan, olayların dışında tutulmaya gayret edilen bir durumdadır. Ama bu sebeple, aslında, olayların bütününü görebilen, gözleyebilen ve diğer aile bireylerine oranla, yaşananlara en bütüncül yorumu yapabilecek verilere sahip olarak gelişen biridir. Bu özelliğiyle Osman, 1967’den günümüze uzanan hikayenin, odağında olan kişidir. Ve hikayenin bütünü, aslında Osman’ın hikayesidir. Osman’ın bu niteliği, hikayenin gelişimi içinde derinde olgunlaşacak ve ancak günümüz aşamasına gelindiğinde kendini net bir şekilde açığa vuracaktır.

Ali’nin annesi Hasefe Hanım, hikayedeki en yaşlı kişidir. Dobra, mert, görmüş geçirmiş bir kadındır. Oğlu’nun yanlış yaptığına inandığı için, gelini Cemile’nin tarafını tutacak kadar açık sözlü ve yüreklidir. Diğer oğlu Kemal ve gelini Neriman, çıkarcı, rüzgara göre davranan kişiler olarak, Hasefe Hanım’ın gözünde değer taşımazlar.

1967’den başlayarak, sürecin siyasal-toplumsal olayları, değişim ve dönüşümleri, hikayenin gelişimindeki toplumsal zemini oluşturacağı için, önemlidir. Yukarda kısaca değinilen kişiliklerin hayat hikayeleri, ilişkileri ve çatışmaları, bu toplumsal zemin üzerinde gelişecektir.

Böyle bir süreç, bu ilişkiler çerçevesinde ele alındığında, nostalji duygusu yaratacak ögelerin önem kazanması da kaçınılmaz olmakta. “Orhan Boran ve Yuki”, “Fenerbahçe gazozu”, dönemin şarkıları, reklamları, filmler, artistler… “Öyle Bir Geçer Zaman Ki…”, hikayesinde yer alan kişilikleri, olayları, bu nostalji duygusunun atmosferi içinde sergilemeyi ve en sonunda da, seyirciyi de bu atmosfere dahil edebilmeyi amaçlar.

 Öylebir Geçer Zaman Ki Oyuncuları Ve Karekterleri

Ali (Erkan Petek Kaya): Denizci. İkinci kaptan. Cemile’nin kocası. Cemile’den dört çocuk sahibi. Ali’nin çocukluğu ve gençliği dar bir çevrede geçmiş. Genç yaşta Cemile’yi sevmiş ve evlenmiş. Uzak yol kaptanı olarak gemilerde çalışmaya başlamış. Özellikle Avrupa ülkelerini gördükten sonra Ali, aile hayatından giderek kopmuş, Hollanda’ya yaptığı seferler sırasında tanıştığı Carolin adlı bir kadınla gizli ilişkisi var.

Cemile (Ayça Bingöl): Ev kadını. Ali’nin eşi. Berrin, Aylin, Mete ve Osman’ın annesi. Cemile ev kızı olarak dar bir çevrede yetişmiş. İlkokul mezunu. Genç yaşta Ali’yle evlenmiş. Ali sefere çıktığı için yılları evinin ve çocuklarının bütün sorumluluğunu taşımakla geçirmiş. Zamanla, Ali Cemile’den uzaklaşmış. Çocuklarına, ailesine bağlı, çocuklarına düşkün bir kadın Cemile. Çocukları herşeyin üzerinde. Onlar için mücadele etmekten çekinmeyen, sağduyu sahibi, mücadeleci bir kadın. Yalansız yaşayan dürüst bir insan.

Hasefe Hanım (Meral Çetinkaya): 70 yaşlarında. Ali ve Kemal’in annesi. Kemal’in evinde yaşıyor. Sezgileri güçlü bir kadın. Hayatın bütün yaşanmışlığını taşıyor. Sözünü sakınmayan, doğru bildiğini yapmaktan çekinmeyen bir kadın. Sağduyu sahibi. Çanakkale’de doğup büyümüş. Oranın şivesi ile konuşuyor. Oğulları arasında bütün olumsuzluğuna rağmen Ali’nin yeri başka. Gelini Cemile’yi çok seviyor, Neriman’ı sevmiyor.

Berrin (Yıldız Çağrı Atiksoy): 21 yaşında. Üniversitede, Hukuk Fakültesi öğrencisi. Ali ve Cemile’nin en büyük kızı. Büyük olmanın sorumluğunu omuzlarında hissederek büyümüş. Annesinin sıkıntılarını görüp, O’na destek olma görevi hep Berrin’e düşmüş. Onurlu ve erdemli bir yaşam peşinde. Babasının Cemile’ye olan ilgisizliğinden ve çoçuklarına olan tutumundan fazlasıyla rahatsız. Bu yüzden Ali’yle hep çatışma halinde.

Aylin (Farah Zeynep Abdullah): 17 yaşında. Lise son sınıf öğrencisi. Kardeşi Mete ile liseye gidiyor. Ali ve Cemile’nin ikinci çocuğu. Rahat ve özgürlüğüne düşkün. Bu yüzden bencilleşebiliyor. Gezmeyi eğlenmeyi sorumluluk almadan yaşamayı seviyor. Aile içinde babasına en yakın olan kişi Aylin. Cemile’yle, Berrin ve Mete ile çatışıyor. Ama içten içe ailesine yine de bağlı.

Mete (Aras Bulut İynemli): 15 yaşında. Lise 1. Sınıf öğrencisi. Aylin’le aynı liseye gidiyor. Cemile ve Ali’nin üçüncü çocuğu. Dışardan bakıldığında sert bir mizacı var. Ama içten içe son derece duyarlı ve hassas bir çocuk. Son derece gururlu. Kendini ifade edemediği zamanlarda hırçınlaşıyor, sert ve kavgacı bir mizaca bürünüyor. Babası ile ilişkisi çok kötü. O’ndan şevkat ve sevgi görmedikçe daha da hırçınlaşıyor. Berrin gibi o da babasıyla çatışma halinde.

Osman (Emir Berke Zincidi): 6 yaşında. Cemile ve Ali’nin en küçük çocuğu. Bütün ailenin gözbebeği. Hassas ve duyarlı bir çocuk. Anlamaya çalıştığı bu dünyada isteği basit : Anne ve babası ve kardeşleriyle hep beraber mutlu bir hayat yaşamak. Ancak olmuyor. Ailede yaşanan bütün fırtınaların acıların tanığı. Hüzünle geçen bütün zamanları, çocuk kalbiyle sünger gibi emerek büyüyor.

Kemal: (Mehmet Gürhan): Karaköy Limanı’nda, gümrük memuru. Hasefe’nin büyük oğlu. Ali’nin ağabeyi. Neriman ile evli. Mesude adlı bir kızı var. Kardeşi Ali’yi kıskanarak büyümüş. Ali gibi dobra değil. İçten pazarlıklı. Kıskançlığı devam ediyor. Ali’yi devamlı eleştirmesine karşın aslında O’nun gibi olmak istiyor. Ali’yle yarış halinde.

Carolin (Wilma Elles): 30 yaşlarında, çok güzel, gösterişli, zeki bir kadın. Hollanda vatandaşı. Bankacı. Güzelliğini erkekleri kandırmak için kullanmaktan çekinmiyor. Hedefini gerçekleştirmede hiçbir ahlaki değeri tanımıyor. Ali ile ilişkisi var. Hollanda’dan, geçmişinden kaçıp, Ali ile İstanbul’da yeni bir hayata başlamak istiyor.

Mesude: (Nilperi Şahinkaya):17 yaşında. Lise son sınıf öğrencisi. Kemal ve Neriman’ın tek çocuğu. Anne ve babası gibi O’da Ali ve ailesiyle yarış halinde. Aylin ve Mete ile aynı okula gidiyor. Aylin’in özgür ve atak tavırlarını çok kıskanıyor.

İnci (Yeliz Kuvancı): 20 yaşlarında. Müzik öğretmeni. Güzel bir kız. Aylin ve Mete’nin okuduğu özel lisede görev yapıyor. Hassas ve duyarlı. Dürüst bir insan. Mete’ye okuldaki sorunlarında hep destek oluyor.

Ahmet (Tolga Güleç): 23 yaşında. Hukuk Fakültesi öğrencisi. Berrin’den daha üst sınıf. Sol siyasal kimliği var. Sol bir örgüt üyesi. Toplumsal olaylara karşı duyarlı. Hayatı bu mücadele ile geçiyor. Onurlu ve dürüst bir insan olarak yaşamaya çalışıyor. Duygularını, düşüncelerini hep aklın süzgecinden geçirerek konuşuyor. Dingin bir kişiliği var. Berrin’i seviyor

Hakan (Salih Bademci):23 yaşında. Hukuk Fakültesi öğrencisi. Zengin bir ailenin çocuğu. Babası bir dönem sağcı bir partiden milletvekilliği ve bakanlık yapmış. Rahat yaşayarak büyümüş. Hayata çok yüzeysel bakıyor. Fazla derinlemesine düşünüp sorgulamıyor. Herşeyi kolay elde etmeye alışmış. Berrin’in okuldan arkadaşı. Berrin’den hoşlanıyor ama karşılık bulamıyor. Bu durum her şeyi kolayca elde etmeye alışmış olan Hakan’ı hırçınlaştırıyor, istemese de kötüleştiriyor.

Soner (Mete Horozoğlu): 35 yaşında. İşadamı. Zengin. Bulunduğu yere kural ve sınır tanımadan mücadele ederek gelmiş. Herşeyin bir fiyatı olduğunu düşünen insanlardan. Paranın bunu sağladığına inanıyor. Kardeşi Murat ile yaşıyor. Murat hasta. Kardeşinin hastalığı hayatını derinden etkilemiş. İstemese de Aylin’e aşık oluyor.

Kürşat (Ferit Kaya):24 yaşında. Sağ görüşlü üniversite öğrencisi. Bağlı olduğu örgütte üst düzeyde. Ahmet’in düşmanı.Onu takip ediyor.

Ayten (Dila Akbaş):21 yaşında. Hukuk Fakültesi öğrencisi. Berrin’in arkadaşı.

Neriman (Zeyno Eracar): Ev kadını. Kemal’in karısı. Mesude’nin annesi. Kemal’in Ali ile olan yarışına O da katılmış. Mesude’den başka çocuğu olamamış. Kemal’in erkek çocuk istediğini biliyor ama olamamış. Ali’yi, Cemile’yi, çocuklarını kıskanıyor. Cemile ve ailesi zor günler geçirdikçe içten içe mutlu. Hasefe ile aynı evde kalıyorlar. Hasefe ile geçinemiyor. Hasefe’nin emekli parasının takipçisi.

Amina: 22 yaşında. Filistinli. FKÖ üyesi militan bir kadın. Mücadesine baş koymuş bir kadın. Korkusuz. Ahmet’le, siyasi mücadesi için, paravan bir evliliği var.


ekranlardan.blogspot.com

5 Ekim 2010 Salı

Önce Vatan Dizisi

Geçen yıl 16 Ekim’de seyirciyle buluşan ve 19 haftada 2 milyon 433 bin 788 kişilik gişe ve toplam 19 milyon 801 bin 143, 25 TL hasılat elde eden nefes vatan sağolsun filmin, dizi versiyonu için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Dizi aynı zamanda filmin senaristi Hakan Evrensel’in “Güneydoğu’dan Hikâyeler” isimli kitabından uyarlanıyor. Show Tv’de gösterilcek olan dizinina adı “Önce Vatan”.

Dizinin yapımcılığını da yine filmin de yapım ortağı olan Fida Film üstleniyor. Dizinin anlaşma yapılan oyuncuları arasında Melisa Sözen’in yanı sıra , Umut Kurt ve tiyatrocu Serhat Tutumluer yer alıyor. Umut Kurt bir doktoru, Serhat Tutumluer bir askeri, Melissa Sözden’de bir hemşireyi canlandıracak. Dizide ayrıca Nefes filminde rolan Aşk-ı Memnu‘dan tanıdığımız İlker Kızmaz‘da rol alıyor. Önce Vatan dizisinin Eylül ayında ekranlarda olması bekleniyor.

Güney Doğudan Öyküler Önce Vatan Dizisi Ekibi

  • Melisa Sözen
  • Umut Kurt
  • Serhat Tutumluer
  • İlker Kızmaz
  • Arsen Gürzap
  • Sezai Aydın
  • İlker Kızmaz
  • İnci Şen
  • Nihan Okutucu
  • Yeliz Akkaya

Yönetmen: Onur Tan
Yapımcı: Fida Film


Önce Vatan Dizisinin Bütün Gelişmelerini Ve Bölümlerini Buradan İzleyebilirsiniz.

ekranlardan.blogspot.com

Yert Gök Aşk 1.Bölüm İzle

Yer Gök Aşk 1. Bölüm - 9 Ağustos 2010 Pazartesi - Fox TV

Çocuğunu kaybeden bir kadın… Çocuğunun annesini kaybeden bir adam… Hayatta aradığını bulamamış bir başka kadın… Toprak, Yusuf, Havva…

Bir can veda ederken dünyaya, bir başka can “Merhaba” der… Toprak, bebeği Nazlı’sını kardeşi Havva’yla birlikte hastaneye zor yetiştirir. Ancak geç kalmıştır. Kollarında can verir Nazlı!

Aynı dakikalarda, Yusuf’un bebeği Rüzgâr hayata gözlerini açar. Ancak Rüzgar bebeğin annesi doğumda ölür. Üstelik Yusuf bu bebeğin kendisinin olduğundan da emin değildir!

Rüzgâr bebek açtır. Bir sütannesi şarttır. Yusuf’un konağında çalışan Sultan’ın aklına o dakika düşer: Kız kardeşi Şeref’in kızı Toprak!

Sütanne haberi geldiğinde Toprak, canına kıymak üzeredir… Rüzgar bebek bir umuttur Toprak için. Toprak ve Havva’nın babası Remzi ise sütten alacağı paranın derdine düşmüştür çoktan…

Havva, Toprak’ı yalnız bırakmaz. İki kardeş Hancıoğlu konağına
giderler.

Yer Gök Aşk 1.Bölüm İzle HD



ekranlardan.blogspot.com

Ezel 37.Bölüm Full İzle

Dayı’nın düşüşü, Kenan’ın yükselişi olabilecek mi? Şimdi değil… Ezel, ne olursa olsun bu işi böyle bitirmemeye kararlıdır. Ali ne olursa olsun Ezel’in yanında olmaya kararlıdır. Sonra Cengiz. Sonra Tevfik. Sonra Azad. Ekip büyür. Savaş büyür. Sekiz ve Kenan, hayatlarında yeni bir döneme yelken açmak üzereyken, birden kendilerini beklenmedik bir savaş alanında bulurlar. Ama en büyük savaş bile, bir insanın yazgısını değiştirmeye yetmez. Bir hayat bitmeye karar verdiğinde… Onu kimse vazgeçiremez..



Ezel 37.Bölüm İzle HD


ekranlardan.blogspot.com

Ezel 36.Bölüm Full İzle

Sekiz şehre indi. Ve hedefe kilitlendi. Kenan diğer taraftan harekete geçiyor. Her şey hazır. Plan, 24 saat içinde Ramizi bitirmek. Ama hesap dışı bir engel var. Ezel. Ezel, Ramizle birlikte her şeyini kaybediyor belki ama, asıl düşmanı da yalnız bırakmıyor. Ezel ve Sekiz karşı karşıya geliyorlar. Ezel bu esnada öğreniyor. Sekiz onun daha önce tanıdığı kimseye benzemiyor. Ali ve Cengiz bu kavgada Ezeli yalnız bırakmayacak. Ama Ezel bu adamları istemiyor hayatında. İstediği başka biri var. Ama onu alamaz. Çünkü Eyşan da başka bir planın kurbanı. Sekiz şehre indi. Ezel şimdi birden. Her şeye, herkese veda etmek zorunda..

Ezel 36.Bölüm İzle HD


ekranlardan.blogspot.com

Ezel 35.Bölüm Full İzle

Herkes birini sever ama her ihanet, sevgiyle başlar…

Önce Ömer vardı. Ömer’in ailesiyle birlikte küçük, basit bir hayatı vardı. Mutluydu. Sonra bir kız sevdi. Askerden gelecek, onunla evlenecekti. Herşey yerli yerinde, herşey olması gerektiği gibiydi. Ama Ömer birden cinayetten hapiste buldu kendini. Bildiği hayat, güvendiği insanlar bir anda yok oldu. Yerine, tek bir soru, on yıl boyunca kızgın bir damga gibi beynini dağladı durdu: Niye? Ona korkunç bir oyun oynanmıştı. Sevdiği kız Eyşan, en iyi arkadaşı Cengiz ve abisi bildiği Ali, bir şekilde bu oyunun içindeydi. Ömer cevapları bulamıyordu, çaresizdi. Ta ki hapishanede hayatını değiştirecek bir adamla tanışana dek.

Ezel 35.Bölüm İzle HD


ekranlardan.blogspot.com

Ezel 34.Bölüm Full İzle

Zaman durduğunda, Ali katille baş başaydı. Ramiz Kaya’yla. Ezel Cengiz’le. Eyşan ise büyük düşman Kenan Birkan’la. Zaman şimdi tekrar akmaya başlıyor. Her şeyden önce Ezel ve Kenan Birkan’ı karşı karşıya getirmek için. Ezel bu adamı bulacak. Çünkü ona söyleyecekleri var. Sonra da görülecek bir hesabı. Cengiz ve Ali’yle. O hesap daha bitmedi. Eyşan Kenan’ın yanında, başına geleceklerden habersiz, zamanının gelmesini bekliyor.
Kenan birden hayatına giren bu insanları izleyecek. Hepsini dinleyecek. Ama karşısında görmek istediği bu insanlar değil. Ramiz Karaeski. Aslında zaman sadece bunun için akıyor. Çünkü Kenan’ın Ramiz için belirlediği tarih. Artık geldi..

Ezel 34.bölüm İzle HD


ekranlardan.blogspot.com

Ezel 33.Bölüm Full İzle

Kenan Birkan'ın adamı, Cengiz'in ittifakı bozma fikrine radikal bir katkıda bulunur ve Bahar'ı namlunun ucuna koyarlar Amaç Ezel-Eyşan-Ali üçlüsünün ortak sevdiği bir insanı ortadan kaldırmaktır

Cengiz olanları canlı olarak kaydedildiği için izler ve engel olmaya çalışır Başaramaz Ve parkta dördü otururken, silah patlar Gizemli tetikçi, Bahar'ı öldürür.



Ezel 33.bölüm İzle HD


ekranlardan.blogspot.com

Ezel 32.Bölüm Full İzle

Can’ın kendi oğlu olduğunu öğrenen Ezel, ne yapacağını bilemez. İntikam, öfke, nefret ve bunların hepsinin karşısında masum bir çocuk. Kendi çocuğu. Ezel önce kabullenemese de, yeni bir plan yapmak zorundadır. Yapar. Oğlunu bu tehlikeli oyunun ortasından çekip çıkaracaktır. Ancak karşısında, arkasına Kenan Birkan’ı almış, kuvvetli bir Cengiz vardır. Ve Cengiz’in intikamdan bile çok istediği tek bir şey vardır. Can. Aynı anda harekete geçerler. Fakat son hamle Kenan Birkan’dan gelir. Kenan’ın gazabı oyunu sonsuza dek değiştirecektir.
Kendini Ezel’e affettirmeye çalışan Ali’yse, Tevfik’i de yanına alarak kendi usulüyle harekete geçer. Ancak Ezel’den önce geçmesi gereken bir Ramiz vardır karşısında. Ali bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır. Ta ki, Kenan’ın eli, ona da uzanana dek…

Ezel 32.Bölüm İzle HD


ekranlardan.blogspot.com

Ezel 31.Bölüm Full İzle

Ezel, kaybının ardından Kenan’ın peşine düşer. Ancak ona ulaşmak kolay değildir. Kenan’a ulaşabilecek tek kişi vardır: Ramiz…
Ramiz, kendi usulüyle eski düşmanının peşine düşer. Son anda gelen yardım da elini kuvvetlendirir. Yalnız hesaba katmadığı bir şey vardır. Tüm olan bitenden sonra sıra, oyunun Kenan ve Ezel arasındaki kısmına gelmiştir. Ezel, yeni hasmının karşısına çıktığında, hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşacaktır.
Evi elinden alınınca ortada kalan Eyşan, her şeyini kaybettiğini düşünmektedir. Ama Ezel ona yanıldığını gösterecektir. Eyşan her şeyini kaybetmemiştir. Şimdilik…

Ezel 31.Bölüm İzle HD


ekranlardan.blogspot.com

Ezel 30.Bölüm Full İzle

Ezel’in, Eyşan’a yapacakları bitmedi. Evini kaybeden Eyşan, kaybettiklerini geri almaya çabalarken, birilerinin onlardan Ömer’in intikamını aldığını öğrenir. Ömer’in intikamıyla ilk kez karşılaşan Eyşan, vicdan azabı ve korkuyla Ezel’e koşar. Artık onunla yüzleşmek zorundadır. Ezel, Eyşan’a bu oyunu oynarken, diğer tarafta Ali gerçeklere hiç olmadığı kadar yaklaşmıştır. Herkesten gizlice kapısına bırakılan ipucunu kullanan Ali, Ömer’in hapishane geçmişini araştırmaya başlar. Bu kez öğrendikleri, sadece Ali’nin değil, herkesin hayatını değiştirecektir. Çünkü Ali’nin de peşinde biri vardır. Ve bu kovalamaca iki tarafın da çok canını yakacaktır.

Ezel 30.Bölüm İzle HD


ekranlardan.blogspot.com

Ezel 29.Bölüm Full İzle

Gerçekler ortaya çıktıkça, oyun daha da zorlaşıyor. Ezel, Ali’den, Ali de Ezel’den öğrendiği gerçekler karşısında bocalamıştır. Öte yandan Bahar bocalamasına son verip, gerçek bir adım ataya karar verir. Fakat kimsenin bilmediği asıl gerçek, dışarıdadır. Cengiz…
Cengiz artık kaçaktır. Zor durumdadır. Şimdilik gücü yoktur ama planı vardır. Ezel bilir ki, kafasında kazanmak istediği bir oyun varsa, Cengiz, herkes için büyük tehdittir. En çok da Eyşan için. Beklenen olur. Cengiz harekete geçer. Ezel onun peşine düşer. Kedi-fare oyununa dönen bu kovalamaca, sonunda en çok Eyşan’ın hayatını değiştirecektir.

Ezel 29.Bölüm İzle HD


ekranlardan.blogspot.com

Ezel 28.Bölüm Full İzle

Tevfik’in korktuğu an gelip çattı. Seçim anı… Ezel mi? Ali mi? Vereceği karar ne olursa olsun, aslında Tevfik’tir namlunun ucunda olan. Bilmediği şey, bunun son değil, sonun başlangıcı olduğudur. Tüm ekip Tevfik için bir araya gelir. İki taraf için de, şimdi akıllı planlar yapma zamanıdır. Cengiz hapisten kurtulmak için Ramiz’in düşmanlarıyla işbirliğine devam eder. Ancak kurtulma telaşı içinde unuttuğu bir şey vardır. Cengiz bu adamların kim olduğunu bilmiyordur daha. Sonunda öğrenir. Ama her zaman olduğu gibi, gerçekleri öğrenmenin bedeli ağır olacaktır. Öbür tarafta gerçekleri bilen tek kişi olmanın ağırlığıyla ezilen Bahar, hala ne yapacağını bilememektedir. Bir de üstüne Serdar devreye girince, Bahar kimin tarafını tutacağını şaşırır. Son çaresi Eyşan’la konuşmaktır ama ablasından duyacağı şeyler Bahar’ı büyük bir hayal kırıklığına itecektir.

Ezel 28.Bölüm İzle


ekranlardan.blogspot.com

Ezel 27.Bölüm Full İzle

Ezelin son bölümünde nasıl bittiğini merak edenler için 10 mayıs ezel 27.bölüm final sahnesi sitemize eklenmiştir.Ezel son bölüm videoları iki tür olarak full biçimde sitemizin sağ tarafında bulunan ezel bölümleri linkinden ulaşabilirsiniz.iyi seyirler.

Ezel 27.Bölüm İzle HD


ekranlardan.blogspot.com

Ezel 26.Bölüm Full İzle

enan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Tuncel Kurtiz, Barış Falay gibi oyuncuların oynadığı Ezel dizisinin 26. bölümü bu pazartesi yayınlandı. Bu bölüm de oldukça heyecanlı geçti. İşte Ezel Dizisinin en son yayınlanan bölüm özeti:

Serdar, Ezel'in planını anlamıştı ve hapishanedeki Cengiz'i ziyaret ederek düşüncelerini onunla paylaştı. Daha sonra Eyşan da Cengiz'i ziyaret etti. Burada Ezel'in planlarından bahseden Cengiz, Eyşan'ın kafasını karıştırdı.

Eyşan ise bu şüphelerini Ezel'e açtı. Ezel'in bir şeyler yapması gerekiyordu. Cengiz'e gitti ve yaptığı planı anlattı, bunu duyan Cengiz, çılgına döndü. Cengiz'in bununla ilgili ne yapacağı ise henüz belli değildi.

Bu arada Ramiz Dayı'yla Ezel arasında geçen gergin konuşmadan sonra Ramiz dayı, ona oğulları ile ilgili gerçeği anlattı. Ramiz Dayı'nın, oğullarını öldürmediğine kanaat getiren Ezel'in, kim, neden öldürdü sorusuna Ramiz dayı, aşk her şeyi yaptırır dedi. Anlaşılan Ramiz Dayı ve bir zamanlar en yakın arkadaşı olan kişi arasında bir kadın meselesi geçmişti ve düşman olmuşlardı.

Bu arada Ramiz Dayının düşmanının tetikçisi spor ayakkabılı adam hapishanede Cengiz'le buluştu. Ramiz dayının adamları tarafından sıkıştırılmaya devam eden Cengiz'i, dayının düşmanı kurtaracak gibi görünüyor.

Öte yandan Ezel ve Eyşan'ı uygunsuz şekilde gören Bahar'ı teselli etmeye çalışan Ali, onun yurt dışına gitme isteğine engel olamayınca Ezel'den yardım istedi. Havaalanında Bahar'ı bulan Ezel ona Ömer olduğunu söyledi.


Ezel 26.Bölüm İzle HD


ekranlardan.blogspot.com

Ezel 25.Bölüm Full İzle

Ezel ve Cengiz hapiste. Ezel, hapiste yıllar önce Ömer’in çektiklerini, şimdi Cengiz’in yaşamasını izleyecek. Tabii içindeki Ömer buna razı gelirse… Cengiz’in mahkeme günü geldiğinde herkesin kaderini belirleyecek karar, Eyşan’ın iki dudağının arasındadır. Ancak Eyşan’ın tereddütleri vardır. Bir taraftan Eyşan’ın tereddütleri, bir taraftan haksızlığa uğradığını düşünen Ali’nin tehlikeli talepleri, bir taraftan Ömer’in vicdanı, Ezel’i zor durumda bırakır. Ancak Ezel’e en ağır darbeyi, Bahar vuracaktır. Bahar’ın başına gelenler, Ezel’i hazırlıksız yakalar.


Ezel 25.Bölüm İzle Hd


ekranlardan.blogspot.com

Ezel 24.Bölüm Full İzle

Ekranların beğeni ile izlenen dizisi Ezel, 24. bölümü ile yarın ekranlara geliyor. Ezel dizisinde yaşanacak olanların ipuçları 24. bölüm fragmanında yer alıyor. İşte Ezel dizisi yayınlanacak 24. bölüm fragmanı (19 Nisan)

İki haftalık aranın ardından geçtiğimiz hafta izleyici ile buluşan Ezel'de yaşanan sürprizler ve anlık gelişmeler bu hafta yayınlanacak yeni bölüme de damga vuracak. Ezel'de yine intikam rüzgarları esecek. Geçtiğimiz haftaki bölümde Ezel, daha önce rastlanılmayan bir bölüme imza attı. Cengiz'in çok ilginç bir şekilde birden hapise girmesi ve orada Ezel ile karşılaşması akılları kurcalayan sorulardan biri oldu. Acaba Cengiz gerçekten hapise mi giriyor? Eğer gerçekten giriyorsa Ezel ile orada nasıl karşılaşıyor? Hepsi ve daha fazlası Ezel'in 19 Nisan'da yaynlanacak olan yeni bölümünde cevaplarını bulacak.


Ezel 24.Bölüm İzle HD


ekranlardan.blogspot.com