6 Şubat 2013 Çarşamba

Benim İçin Üzülme 14.Bölüm izle

5 Şubat Çarşamba ATV ekranlarına gelecek olan Benim İçin Üzülme 14. Bölümde Harun ve Niyazi, Kars’ta karşılaşacaklar ve büyük bir kavgaya tutuşacaklardır. Buke’yi alıp Hopa’ya götürmek isteyecek olan Niyazi, Harun engeline takılacaktır. Benim İçin Üzülme 14.Bölüm izle Bütün köy, Harun ile Niyazi’nin karşı karşıya gelmesinin tedirginliğini yaşayacaktır. Davut ve Buke, bu durum karşısında önemli bir karar alacaktır. Şahin, Bahar’ın gönlünü yeniden kazanmak isteyecek ancak yolları Sinan’la tekrar kesişecektir. Üçü de kötü bir sürprizle karşılaşacaktır. Benim İçin Üzülme izle Benim İçin Üzülme’nin bir önceki bölümünde Davut, Buke ile birlikte Kars’a dönmüş ancak olumsuz bir tepkiyle de karşılaşmıştı. Harun, Buke’nin peşinden Kars’a gitmiş ve Niyazi durumu öğrendiğinde hiçbir şey yapamamıştı. Benim İçin Üzülme Son Bölüm izle Bahar’ın gönlünü yeniden kazanmak için çaba sarf eden Şahin, her seferinde karşısında Sinan’ı bulmuştu. Bahar ve Sinan cephesinde aşk rüzgarları daha sert esmeye başlamış, Irmak ise bu durumun farkına varıp müdahale etmeye karar vermişti.

Öyle Bir Geçer Zamanki 101.Bölüm izle

Tuğrul, Arif’e; Seher’in kendi öz kızını olduğunu söylüyorr. Bunca zamandır bir kızı olduğunu bilmeyen Arif şoke oluyor. Ancak Tuğrul, baba- kızı yıllar sonra buluşturmayı değil, onları sonsuza kadar ayırmayı planlıyor ve bunu uyguluyor. Öyle Bir Geçer Zamanki 101.Bölüm izle Tuğrul, Arif’e; Seher’in kendi öz kızını olduğunu söyler. Bunca zamandır bir kızı olduğunu bilmeyen Arif şoke olur. Ancak Tuğrul’un planı, baba- kızı yıllar sonra buluşturmak değil, onları sonsuza kadar ayırmaktır. İngiltere’deki her iki hastanın, Zehra ve Bahar’ın durumları beklenenden daha iyidir. Öyle Bir Geçer Zamanki izle Dönüş için hazırlıklar başlar. Bahar, Ziya’dan Soner’i arayıp geleceğini bildirmesini ister. Gönülsüz de olsa Ziya, Soner’i arar. Telefona Filiz çıkar. Dönüş haberini alan Carolin, Ekrem’i Hakan’a karşı doldurur. Onu, Hakan’ın kendisine aşık olduğuna ikna etmeye çalışır. Ayça’nın evinde kalan Osman ile görüşüp konuşamayan Cemile üzgündür. Mete ve Süleyman bu duruma bir çare bulurlar. Her şeyden habersiz olan Ayça ve Osman ise eve gelen kişilerden hayli tedirgin olurlar. Bahar döner ama ne havaalanında karşılanır ne de evde. Öyle Bir Geçer Zamanki Son Bölüm izle Soner ve Deniz, Filiz ile birlikte dışarıdadır. Arif ise Tuğrul’un yaşattığı acının hesabını sormak üzere peşine düşer. Onu evde bulmayan Cemile tedirgindir. Mahallede Arif’in Cemile’yi terk ettiği dedikodusu çıkar. Bahar’a kendini affettirmek isteyen Soner, ona bir sürpriz hazırlar. Bu sürpriz gecede Arif bir itirafta bulunur.

Seksenler 49.Bölüm izle

Niyazi, Ergun ve Nazlı’yı Köşeye Sıkıştırıyor! Aşklarını gizlemekte gün geçtikçe daha da zorlanan Ergun ve Nazlı, bu sefer de Niyazi’ye yakalanır! Ergun ve Nazlı’yı plakçı dükkânında el ele gören Niyazi, bu duruma oldukça sinirlenir ve Ahmet’le konuşmaya karar verir! Seksenler 49.Bölüm izle Ergun ve Nazlı şimdi ne yapacaktır? Fehmi emekli ikramiyesini bankerlere yatırınca Rukiye panik olur. Öte yandan Elvan’ın okul hayatına geri dönmesi Şahin’in hiç hoşuna gitmez. Elvan’ı artık pastanede göremeyen Şahin başka çözüm yollarına başvurmak zorunda kalır. Seksenler izle Umutsuz âşık Ahmet, Gülden’in okulda ne yaptığını merak edince onu takip etmeye karar verir… Takip edildiğini fark eden Gülden, bu durumdan oldukça rahatsız olunca çareyi Nazlı’yla konuşmakta bulur… Seksenler Son Bölüm izle

Beni Affet 302.Bölüm izle

Şahin amacına ulaşmış, Umut’u kurtarmıştır. Umut’un serbest bırakıldığını duyan Osman Kozan ise oğlunun intikamını almak için harekete geçer. Umut’u cezalandırmakta kararlı olan Osman Kozan sonunda amacına ulaşır. Umut’un Osman Kozan’ın elinde olduğunu öğrenen Bahar ne yapacaktır? Beni Affet 302.Bölüm izle Kemal geçirdiği ameliyattan sonra sağlığına kavuşabilecek midir? Kurşunlara hedef olan Eylül ortada yoktur. Katil olduğunu düşünen Doğan eski arkadaşı Tunç’a başvurur. Eylül’ün öldüğünü duyan Tunç Kadir’in hain planlarına engel olabilecek midir? Beni Affet Son Bölüm izle Oğlunun Feride’ye aşık olduğunu öğrenen Edibe Feride ve Tunç’u bir araya getirmekte kararlıdır. Öte yandan olan biteni öğrenen Cüneyt deliye döner. Bu birlikteliğin tek engelinin Cüneyt olduğunu düşünen Edibe ne yapacaktır?