4 Ekim 2010 Pazartesi

Ezel 8.Bölüm Full İzle

Başrollerini Kenan İmirzalioğlu ve Cansu Dere'nin paylaştığı Ezel'de geçen haftaki bölümde Ezel'in kendinden uzaklaştırmaya çalıştığı Bahar'ın evden ayrılmasıyla başladı. Bahar Ezel'e öylesine tutulmuştu ki neye uğradığını şaşırdı. Ve intihar bile etmeyi göze almıştı. Denemede bulundu ancak son anda vazgeçti.

EZEL GÜVENLERİNİ KAZANDI

8. bölümden devamlı Cengiz ile biraraya gelen Ezel tamamen güvenlerini kazanmış gibi görünüyordu. Cengiz ile bir pavyona giden Ezel orada eğlenirken ortalık birden gerginleşti. Ve Cengiz kavgaya karıştı. Ezel'e oradan gitmesini söylediler ve o da gitti . Ama gözünde hatıralar canlanan Ezel geri Cengiz'in yanına döndü ve kavga etmeye başladılar.Vakit çok geçmeden Ali de olay yerine gelince kavga fazla uzamadan son buldu. Ve Ezel kavgada bıçaklanacak olan Cengiz'in hayatını kurtarmasıyla tamamen içlerine girmeyi başardı.

EZEL'İN KARDEŞİ HABER PEŞİNDE

Bu yoğun karmaşada Eze'in kardeşi Mert abisinin böyle bir suç işleyemeyeceğini düşünerek olayların peşine düşmeye karar verdi ve bir haber yapmaya soyundu. Bunu Cengiz ile paylaşan Mert Cengiz'in tepkisi ile karşılaştı. Olayların üzerine gitmekte kararlı görünen Mert'e karşı Cengiz plan yapmaya başladı ve Ali'yi üzerine yolladı. Ali Mert'i bu olaydan vazgeçirmek için uğraştı ama nafile Mert kararlıydı. Bir ara Mert'i vurmak için elini silahına götüren Ali yapamadı.

Bu olayların öncesinde Ali ve Mert bilgi toplamak üzere yetimhaneye, hırsızlık olayında babasını kaybeden bekçinin oğlunun yanına gittiler. Yetimhanede ki çoçuğun içinde beslediği hırs ve intikam ateşi öylesine büyüktü ki söyledikleri Ali ve Mert'i neye uğradıklarına şaşırttı ve ürküttü.

ALİ İLE EZEL ARADAKİ BUZLARI ERİTİYOR

Pavyonda ki kavgadan sonra Cengiz'in evinde biraraya gelen Ali, Ezel ve Cengiz yaralarını sardıktan sonra Ezel gitmek için müsade istedi. Hep beraber dışarı çıktılar ve Cengiz, Ezel'e artık sende bizdensin hayatımı kurtardın dedi. Ali ile Ezel soğuk hareketler sergilemeye devam ediyordu. Cengiz ikisininde sarılmaları artık dost olmaları konusunda ısrar etti.Ve sarıldılar. Onlar Ezel gibi olayların farkında değillerdi ama yine eski dostlar biraraya gelmişlerdi. Ezel Cengiz'in evinden ayrılırken Ali'ye söylediği sözde Ali'yi eski günlere götürdü. Çünkü Ezel ona ''Kerpeten Abi'' demişti ve bu sözü ona karşı hep Ömer kullanıyordu.


Ezel 8.bölüm İzle



ekranlardan.blogspot.com

0 yorum:

Yorum Gönder