8 Ekim 2010 Cuma

Çocuklar Duymasın Dizisi 3.Bölüm İzle


Çocuklar Duymasın 3.Bölüm Özeti
Havuç’un ayrı eve çıkmak istemesi, evde büyük krize yol açar. Taş fırın Erkeği Haluk ile girilen uzun tartışmalardan sonra, Havuç, kendi başına yaşayabileceğini kanıtlamak için, yemek yapmak zorunda kalır. Tüm aile iftarda Havuç’un yaptığı yemeği yiyecektir. Yemek beğenilirse, Havuç’un ayrı eve çıkmasına izin verilecektir.
Havuç’un yemek yapma sahneleri ve o yemeğin iftarda yenmek zorunda kalması, izleyenlere kahkahalar attıracak sahnelere yol açıyor. Havuç’un ayrı eve çıkmayı başarıp başarmadığı ise sadece izleyenlerin öğrenebileceği bir sürpriz niteliğini taşıyor.
Bu bölümde, sadece Havuç değil, evin kızı Duygu da aileye sorunlar yaşatıyor.
Duygu, Berke ile sevgilidir. Ancak Berke, internetteki sosyal paylaşım sitesine “ilişkim yok” diye yazmıştır. Bunu öğrenen Duygu, eve ağlayarak döner. Tüm aile meraklanır. Israrlara rağmen, Duygu neden üzgün olduğunu açıklamamaktadır. Durumu anlama ve diğerlerine anlatma görevi “Temizlikçi Kadın” Emine’ye düşmüştür. Ancak Emine’nin durumu anlama ve anlatma çabası, izleyenleri bol bol güldürecek sahnelere yol açar.
Çayçı Hüseyin ve ekürisi Şükrü iş aramaktadır. Sonunda Haluk’un şirketinde özel güvenlik olarak iş bulurlar. Çayçı Hüseyin ve Şükrü’nün özel güvenlik olduğunu düşünmek bile, onları tanıyanları güldürmeye yeter. Bu ikilinin, özel güvenlik olarak yaptıkları, birbirinden komik sahnelere yol açar.

Çocuklar Duymasın Dizisi 3.Bölüm Full HD İzle


ekranlardan.blogspot.com

0 yorum:

Yorum Gönder