8 Ekim 2010 Cuma

Çocuklar Duymasın Dizisi 6.Bölüm İzle

ekranlardan.blogspot.com

6. BÖLÜM ÖZETİ

Bayramda bütün küslerin barışması gerektiğini savunan Haluk, Dominant Gönül ile Light Selami’yi barıştırmak için harekete geçer. Gönül’ü barışmaya ikna etmek için, ikna turlarına başlar. Bir yandan da Light Selami’yi Libya’dan getirtmek için, uçak biletini ayırtmıştır. Haluk “Barıştırma Operasyon’uyla uğraşırken, Meltem’in derdi bambaşkadır.
Burçlara ve astrolojiye önem veren Meltem ile Gönül, ” Merkür’ün ters gidiyor” olması sebebiyle, bütün işlerin ters gideceğine inanmaktadırlar. Haluk bu durumla dalga geçse de, bu inanç tüm çevrelerinde yayılır. Öte yandan, artık büyüyen çocukların, aşk sorunları tüm hızıyla devam etmektedir. Duygu’nun Sevgilisi Berke dövme yaptırmıştır. Bunun üzerine Duygu da dövme yaptırarak, sevgilisinin ismini vücuduna yazdırmak ister. Ancak bunu Taş Fırın Erkeği Haluk’a açıklamak ciddi bir sorundur. Dövme yaptırmak için ailesinden izin almaya çalışan Duygu’yu bir sürpriz beklemektedir. Havuç’un aşkı ise daha umutsuzdur. Karşılıksız aşk yaşayan Havuç, Damla’dan uzaklaşmak ister. Ancak tesadüfler onları sürekli bir araya getirmektedir. Damla’nın sevgilisi Burak, Havuç ile samimiyet kurmaya başlayınca, romantik olduğu kadar komik durumlar yaşanır.
Çaycı Hüseyin ile Şükrü bayramda bir iş çevirerek büyük para kazanmak isterler. Sonunda bayramlık şeker satmaya karar verirler. Ancak, şekeri toptancıdan almak bir dert, satmak ayrı bir dert olacaktır. Tüm bunların üzerine, Çaycı Hüseyin’in bayram namazı sonrası, camide ayakkabıları karışır. Çaycı Hüseyin camiden “parmak arası terlik” ile döner.
Türkiye gündemini yakından takip eden Çocuklar Duymasın, referandum konusuna da kayıtsız kalmıyor. Selçuk Bey ‘sandık görevlisi’ olmuştur. Ancak, Engin de, ‘sandık başkanı’ olmuştur. Yani, işyerindeki ast-üst ilişkisi tamamen tersine dönmüştür. Engin “başkan” olmanın keyfini çıkartırken, ‘Dekolte Kafa Selçuk Bey’, kıskançlıktan ve sinirden çatlamaktadır.

Çocuklar Duymasın Dizisi 6.Bölüm Full HD İzle

0 yorum:

Yorum Gönder