8 Ekim 2010 Cuma

Çocuklar Duymasın Dizisi 9.Bölüm İzle

Çocuklar Duymasın Dizisi 9.Bölüm Özeti

Haluk’un üçüncü çocuk yapma isteği devam etmektedir. Meltem, çocuk yapmak için yaşlarının genç olmadığını ileri sürer. Bunun üzerine Haluk’ta genç görünme kaygısı başlar. Zero Erkek Tuna, Taş Fırın Erkeği Haluk’a küpe takmasını önerir. Bugüne kadar Taşfırın Erkeği olmakla övünen Haluk’un küpe takması küçük çaplı bir olaya dönüşür.
Duygu ile sevgilisi Berke aileleri tanıştırmaya karar verir. Berke’nin ailesi Ege’deki kasabalarından kalkıp gelir. Ege şivesi ile konuşan dünür adayları ile Meltem ve Haluk’un karşılaşması tam bir kültür şokuna dönüşür. Bu tanışmanın sonunda, herkesi bir sürpriz beklemektedir.
Her bölümde farklı bi iş arayan Çaycı Hüseyin ile Şükrü bu bölümde kahkaha attıracak bir iş fikri ile geliyor ekranlara. İki kafadar köpek oteli açmaya karar verir. Kahveci Yakup’un deposunu köpek oteli olarak kullanacaklardır. İşler iyi giderken, Kahveci Yakup’un Kangal Köpeği, otelde kalan sosyetik köpeklere musallat olunca ortalık karışır.
Bu sırada Dominant Gönül’ün Sevgilisi Tuna’nın küçük bir kızı olduğu ortaya çıkar. Gönül’ün oğlu Beton Orçun ile Tuna’nın kızının tanışması da seyirciyi gülümseten sahnelere yol açar. Öte yandan Beton Orçun 12 Dev Adam’dan etkilenerek, basketçi Ersan İlyasova maskesi takmaya başlar. Beton Orçun’un basketbol merakı, onu Murat Murathanoğlu ile tanışmaya kadar götürür.

Murat Murathanoğlu Konuk Oyuncu!
Çocuklar Duymasın’ının bu bölümünde bir misafir oyuncu yer alıyor. Ünlü Basket yorumcusu Murat Murathanoğlu bu bölümde kendisini oynayacak.

Çocuklar Duymasın Dizisi 9.Bölüm Full HD İzle



ekranlardan.blogspot.com

0 yorum:

Yorum Gönder