5 Ekim 2010 Salı

Ezel 22.Bölüm Full İzle

Azad, Ramiz Dayı’nın onu korumak için sürekli oradan oraya taşımasından yorulur. Hayatını geri istediğini, yönlendirilmekten bıktığını söyler. Ramiz Dayı ise onun için her şeyden vazgeçtiğini söyler ama bu sözler Azad’ı sakinleştirmez. O hayatta olduğu sürece insanların hayatının da ona bağlı olduğunu söyleyerek, Ramiz Dayı’yı üzer.

Ezel’in, Cengiz’i hapse gönderme planı yolunda gitmektedir. Bu arada Bahar’ın yakın durmalarına rağmen Ezel’le olan ilişkisi hakkında soru işaretleri vardır. Bunları Ezel’le paylaşır.

Can’ın gece sayıklamaları Cengiz’i huzursuz eder. Eyşan okuldan da şikayet geldiğini söyler ve tüm bunlar yüzünden Cengiz’i suçlar.

Ezel, Bahar’ı eve bırakırken öper. Eyşan onları görür ama ikisi de aldırmaz. Bahar eve girdikten sonra Eyşan’a planın başladığını, Cengiz’in en çok sevdiği kişi olan Can’ı kaçıracaklarını söyler.

Ali, Ramiz Dayı ile Can için pazarlık yapar. Plan işlerken Can’a zarar gelmeyeceği konusunda söz ister.

Can okulda arkadaşlarıyla uyum sorunu yaşamaktadır. Cengiz ve Eyşan okula müdürle görüşmek için gider. Ezel de onlarla birlikte gider. Can müzik grubundaki arkadaşlarıyla kavga ederken Ezel onu uzaklaştırır. Rehber öğretmenin söylediklerini Cengiz önce reddeder ama Can’ın söylediklerini duyduğunda çok üzülür. Rehber öğretmen bu dikkat eksikliği hastalığının genetik olabileceğini söyler.

Can, Ezel’le dertleşirken babasının annesine yaptıklarından üstü kapalı bahseder. Bunlar onun içinde bulunduğu tramvatik hali özetler.

Eyşan, Can’n kaçırılması konusunda kararsızdır. Cengiz ve Ezel onu ikna etmeye çalışır. Ezel, Can’ın iyi bir babaya ihtiyacı olduğunu söylediği sırada Cengiz sarhoş olarak gelir. Eyşan onun halini gördüğü an kararını verir ve Tevfik’e Can’ı okula bırakmasını söyleyerek planı başlatır.

Can, Tevfik’in okulu kırma teklifini kabul eder ve Ramiz Dayı’nın yanına giderler. Ramiz Dayı, Cengiz’i arar ve Can’ı yaşatmak istiyorsa dediklerini yapmasını söyler. Telefondaki konuşmaları dinleyen Eyşan oyundaki rolünü iyi yaparak, Cengiz’e yüklenir. Ali ve Ezel de Cengiz’e yardım etmek için Ramiz Dayı’nın söylediği yere giderler.

Bahar, Eyşan’a Ezel’in onu öptüğünü söyler. Eyşan buna çok bozulur ve Ezel’in başka bir kadınla ilişkisi olduğunu, onu kandırdığını ima eder.

Dayının adamları Cengiz’i hipodroma gönderir. Dayı, Cengiz’e Kandıralı’yı öldürmesini emreder. Cengiz ahırların olduğu bölüme gider. Ezel ve Ali’yle konuşur ve ne yapmasını gerektiğini sorar. İkisi de Kandıralı’yı öldürmesi gerektiğini, yoksa Can’ı alamayacağını söyler. Cengiz yanlarından ayrıldığı sırada ise Ezel polisi arar ve onu ihbar eder. Cengiz, Kandıralı’ya bir el ateş eder ama öldüremez. Kaçtığı sırada yolda Azad’la karşılaşır ve onun arabasına biner. Azad ona Ramiz Dayı’nın kızı olduğunu itiraf eder ve kendisine karşılık Can’ı almasını söyler.

Ramiz Dayı ile Cengiz görüşür. Karşılıklı restleşirler. Dayı, Cengiz’e birbirlerine çok benzediklerini, aynı hataları yaptıklarını söyler ve onu öldürmekle tehdit eder. Cengiz, Can’ı arabanın içinde uyurken bulur ve Eyşan’a haber verir.

Ali, oyun gereği Cengiz’i inandırmak için Tevfik’i döver. Dayı da yanlarındadır. Cengiz’i inandırmak için Tevfik’i öldürmesi gerektiğini söyler. Ali ateş ederek Tevfik’i yaralar.

Bahar tedaviye başlayacağını gösteren kağıtları Ezel’e getirir.

Bir hafta sonra Cengiz mahkemede adam öldürmek ve delil saklamak suçlarından müebbet cezaya çarptırılır. Hapishanede Ezel’i görünce şok olur.

Ezel 22.Bölüm İzle HD


ekranlardan.blogspot.com

0 yorum:

Yorum Gönder