5 Ekim 2010 Salı

Ezel 26.Bölüm Full İzle

enan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Tuncel Kurtiz, Barış Falay gibi oyuncuların oynadığı Ezel dizisinin 26. bölümü bu pazartesi yayınlandı. Bu bölüm de oldukça heyecanlı geçti. İşte Ezel Dizisinin en son yayınlanan bölüm özeti:

Serdar, Ezel'in planını anlamıştı ve hapishanedeki Cengiz'i ziyaret ederek düşüncelerini onunla paylaştı. Daha sonra Eyşan da Cengiz'i ziyaret etti. Burada Ezel'in planlarından bahseden Cengiz, Eyşan'ın kafasını karıştırdı.

Eyşan ise bu şüphelerini Ezel'e açtı. Ezel'in bir şeyler yapması gerekiyordu. Cengiz'e gitti ve yaptığı planı anlattı, bunu duyan Cengiz, çılgına döndü. Cengiz'in bununla ilgili ne yapacağı ise henüz belli değildi.

Bu arada Ramiz Dayı'yla Ezel arasında geçen gergin konuşmadan sonra Ramiz dayı, ona oğulları ile ilgili gerçeği anlattı. Ramiz Dayı'nın, oğullarını öldürmediğine kanaat getiren Ezel'in, kim, neden öldürdü sorusuna Ramiz dayı, aşk her şeyi yaptırır dedi. Anlaşılan Ramiz Dayı ve bir zamanlar en yakın arkadaşı olan kişi arasında bir kadın meselesi geçmişti ve düşman olmuşlardı.

Bu arada Ramiz Dayının düşmanının tetikçisi spor ayakkabılı adam hapishanede Cengiz'le buluştu. Ramiz dayının adamları tarafından sıkıştırılmaya devam eden Cengiz'i, dayının düşmanı kurtaracak gibi görünüyor.

Öte yandan Ezel ve Eyşan'ı uygunsuz şekilde gören Bahar'ı teselli etmeye çalışan Ali, onun yurt dışına gitme isteğine engel olamayınca Ezel'den yardım istedi. Havaalanında Bahar'ı bulan Ezel ona Ömer olduğunu söyledi.


Ezel 26.Bölüm İzle HD


ekranlardan.blogspot.com

0 yorum:

Yorum Gönder